Jij staat bij
Bruuk voorop.

Jij staat bij
Bruuk voorop.

Samen zijn we een goed en betrokken team. We luisteren naar jouw verhaal en stellen vragen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat je snel aan de slag kunt bij een werkgever die bij jou past!

Bruuk werkt voor jou.

Als je aan het werk gaat bij één van onze opdrachtgevers, worden wij jouw juridische werkgever. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat valt echt mee. In de praktijk merk je er weinig van. Jij hebt één contactpersoon voor al je vragen en wij zorgen ervoor dat je zorgeloos aan het werk kunt.

Zij vertellen ons verhaal.

Download hier de salariskalender van 2024

Van Bruuk

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als HR medewerker bij Bruuk!

Van Bruuk

Het minimumloon: de meeste gestelde vragen (en antwoorden!)

Van Bruuk

Quincy werkt voor jou

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik nooit weet hoe mijn dag eindigt, elke dag is anders en hier geniet ik van. Ik heb in deze korte periode al heel veel mogen leren en hierin heb ik nog geen saaie dag meegemaakt."
Liesbeth_overviewpage

‘De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk.’

Liesbeth, werkzaam bij van der Wansem Verhuizingen

We doen meer dan alleen
je salaris betalen.

Sporten werkt voor jou.

Sportief je dag beginnen of na het werk nog even zweten in de sportschool. Klinkt goed, toch? En daarvoor niet de volle prijs betalen, dat klinkt nog beter. Sporten is ontzettend goed, voor zowel je lichaam als je koppie. Bruuk zorgt daarom voor korting bij fitnesscentra, zwembaden en bootcamps. Alleen sporten saai? Vinden wij ook! Je vriend, vriendin, zus, zwager of nieuwe collega profiteert namelijk ook mee. Zo, nu heb je echt geen smoesjes meer.

Bruuk opleidingen

Een opleiding werkt voor jou.

Persoonlijke én professionele ontwikkeling, dat vinden we heel belangrijk. Waar jij je op wilt ontwikkelen, dat bepalen we samen. Wanneer je bij één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, stellen we met elkaar een individueel opleidingsplan op. Op maat, want zoals jij is er maar één. Een werk gerelateerde training of cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Alles is mogelijk. En dat doen we samen met meerdere erkende opleidingsinstituten binnen regio Den Haag.

Een hypotheek werkt voor jou.

Een hypotheek afsluiten is zonder vast contract niet makkelijk. Maar Bruuk zou Bruuk niet zijn als we je daarbij niet zouden helpen. Ken je de arbeidsmarktscan? Met deze scan krijgen we inzicht in hoeverre jij financieel kans maakt op een hypotheek. Zonder vast contract. De enige kleine lettertjes; je moet minimaal 52 weken bij ons in dienst zijn. Met de erkende scan kun je direct een afspraak maken bij de drie grootste banken. De rest is aan jou!

Een persoonlijke jobcoach werkt voor jou.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb je een leuke baan op het oog, maar geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Of wil je wat tips voor je sollicitatiegesprek? Jij vraagt, wij draaien! We helpen jou graag aan je droombaan. Of in ieder geval in de richting daarvan. Met persoonlijk en praktisch advies waar je meteen iets aan hebt, zodat je ook écht die volgende stap gaat zetten.

We doen meer dan alleen je salaris betalen

Wij maken graag kennis met jou.

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt? We zien je telefoontje of e-mail wel verschijnen.