Uitzendbureau Bruuk.

Goed personeel vinden is een uitdaging. Laten wij daar nou van houden, zo’n uitdaging. Vol energie doen waar je goed in bent, daar staan wij voor. En de juiste match vinden tussen werknemer en werkgever, dat is precies waar we goed in zijn.
Uitzenden.

We zijn een full-service HR partner
voor uitzenden

We zijn een full-service HR partner voor payroll en uitzenden in regio Den Haag. Wij helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat. Voor langdurig dienstverband of seizoenspieken, alles is mogelijk. Voordat we de vacature uitzetten, gaan we met elkaar in gesprek. Want we willen jou en je bedrijf écht leren kennen en met je meedenken. En zoals we dat met jou doen, zo doen we dat ook met de mogelijke kandidaten. We kijken verder dan het CV. Wat is zijn of haar verhaal en ambities? We zorgen voor een warm welkom, nemen de tijd en luisteren echt.

De uiteindelijke keuze?

Die is altijd aan jou! Natuurlijk geven we advies, over de keuze voor de kandidaat en over contractvormen. Als je hebt besloten de medewerker aan te nemen, worden wij zijn/haar werkgever en volgen we het cao voor uitzendkrachten. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is de startdatum van de medewerker in je agenda noteren!

Onze certificaten

NEN-certificaat
Sinds 2020 is de WAB-regeling (Wet arbeidsmarkt in balans) van kracht. Met ons uitzend NEN-certificaat laten wij zien dat we volgens deze regeling werken. Dit houdt in dat we onze belasting netjes betalen en altijd het cao van jouw sector volgen. Bijvoorbeeld het hanteren van de juiste lonen en het zorgdragen voor een juiste pensioenafdracht via StiPP. Het cao van de uitzendbranche is hierin leidend. Zo kun je als ondernemer optimaal profiteren van de flexibiliteit en sta jij garant voor goed werkgeverschap.

Lid van NBBU
Vanaf 1 mei 2022 zijn wij lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediars op de arbeidsmarkt. De NBBU ziet erop toe dat alle leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving volgen.

Uitzenden werkt voor jou

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?