Wij zijn er voor jou.

Wij zijn Bruuk. De full-service HR partner. Wat we doen? Payrolling en uitzenden, maar eigenlijk zoveel meer dan dat. We zijn er voor jou. Zodat jij op de juiste plek terecht komt en met plezier naar je werk gaat. Want dat doen wij ook!

Wij zijn er voor jou.

Maar het is niet zo dat je niets meer van ons hoort zodra jouw handtekening onder het contract staat. We zijn een team. Dus kun je rekenen op professionele begeleiding om jou zakelijk én persoonlijk te helpen groeien. We denken met je mee en horen graag jouw verhaal. En dat verhaal en al je verdere vragen deel je altijd met dezelfde contactpersoon.

Wij houden van ons werk.

Maak kennis met Lisa, Bemnet, Licia, Renee, Sjaan, Keesjan, Jaimy en niet te vergeten Balou. We staan klaar om onze handen uit de mouwen te steken en met jou mee te denken.

We breken direct het ijs door open en eerlijk te zijn. Proactief op alle fronten, want wij houden niet van de grijze massa. We zijn geen standaard uitzend- of payroll bedrijf. We doen het nét even anders, op onze manier. Op maat, voor jou. Wij houden van ons werk. En dat werkt aanstekelijk.

Heb je vragen of wil je gewoon even bijkletsen? Je kunt ons altijd mailen of bellen.
Vinden we leuk!

Dit beloven we.

Veel woorden en weinig daden? Daar geloven we niet in. Liever beloven we jou het volgende. Daar mag je ons aan houden.

Op tijd je salaris

Je kunt kiezen of je per week of per vier weken wordt uitbetaald. In onze salariskalender kun je gemakkelijk zien wanneer je volgende salaris gestort wordt.

Online inzicht in je uren en loon

In Bruuk Online kun je onder andere jouw gewerkte uren en loonstroken inzien. Zo heb je alle belangrijke info binnen handbereik.

Vacatures genoeg

Als we één belofte kunnen doen, is het wel dat we altijd werk hebben. Altijd.

Extra’tje hier, extra’tje daar

En dan hebben we het niet over een paasstol of fles wijn met kerst. Echte extra’s waar je iets aan hebt. Bijvoorbeeld korting op je sportschoolabonnement, mogelijkheden voor opleidingen én een hypotheek zonder vast contract.

Neem contact met ons op

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?