Groei begint bij focus.

Wij zijn Bruuk. De full-service HR partner voor ondernemers. Wat wij doen? Payrolling en uitzenden, maar eigenlijk zoveel meer dan dat. We zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Want we geloven dat groei begint bij focus, bij doen waar je goed in bent.
Groei begint bij focus.

Wij doen waar wij goed in zijn. We nemen jouw personeelszaken uit handen en/of gaan op zoek naar de perfecte toevoeging aan je team. Met een flinke dosis lef en een kritische blik waar nodig. Deskundig, betrouwbaar en persoonlijk zou je ons kunnen noemen. Maar we hebben gekozen voor Bruuk. En Bruuk werkt voor jou.

Wij houden van ons werk.

Maak kennis met Maureen, Bemnet, Quincy, Renee, Sjaan, Keesjan, Benthe, Jaimy en niet te vergeten Balou. We staan klaar om onze handen uit de mouwen te steken en met jou mee te denken.

We breken direct het ijs door open en eerlijk te zijn. Proactief op alle fronten, want wij houden niet van de grijze massa. We zijn geen standaard uitzend- of payroll bedrijf. We doen het nét even anders, op onze manier. Op maat, voor jou. Wij houden van ons werk. En dat werkt aanstekelijk.

Heb je vragen of wil je gewoon even bijkletsen? Je kunt ons altijd mailen of bellen. Vinden we leuk!

Onze certificaten.

Bruuk is NEN-4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat Bruuk twee keer per jaar, in opdracht van Stichting Normering Arbeid, op diverse punten wordt gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partner samenwerkt. Waarop wij worden gecontroleerd?
SNA logo Bruuk

Neem contact met ons op

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?