Jij focust op ondernemen, wij doen de rest.

Zeg gedag tegen eindeloze administratie en kies voor een zorgeloze aanpak van jouw personeelszaken. Met Bruuk Payroll heb je geen gedoe meer en is alles in één keer goed geregeld, voor een vast uurtarief! Zo kun jij je focussen op de groei van je bedrijf.
Jij focust op ondernemen, wij doen de rest.
payroll-arrow.png

Wat is payroll?

Hey ondernemer, let’s talk payroll! 🚀 

Je wil alles goed regelen voor je medewerkers. Maar de salarisadministratie, ziekmeldingen en vragen van medewerkers kosten je te veel tijd. En door de constant veranderende wetgeving & cao’s zit jij geregeld met je handen in het haar.

Herkenbaar? Wij halen die last van je schouders! Met Bruuk payroll nemen wij al die wirwar aan werkgeverslasten van je over. Jij doet de werving en wij regelen de rest! Contracten? Check! Doorbetaling tijdens ziekte? Dubbelcheck!
Salarisadministratie? Triple check! We nemen zelfs de juridische aspecten voor je uit handen en worden officieel de werkgever van de medewerker. En de medewerker? Die merkt daar op dagelijkse basis niets van.

Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Het verder bouwen aan jouw business!

Keesjan vertelt jou meer over:

Wat zijn de voordelen van payroll?

Waarom kies je voor payroll via Bruuk?

Payroll via Bruuk, hoe werkt het?

We maken het voor jou als werkgever graag zo makkelijk mogelijk. Via ons gebruiksvriendelijke online portaal heb je continu inzicht in al jouw personeelszaken. De online urenregistratie, de urenhistorie inzien en de documenten van flexkrachten bekijken: alles in één overzichtelijke omgeving.
Video afspelen

Zij groeien al met hun onderneming door payroll via Bruuk

Deze bedrijven laten zich ontzorgen door Bruuk Payroll.

Benieuwd naar onze prijzen?

Als we zeggen dat we alles doen, bedoelen we ook écht alles! En dat voor een scherp tarief. Geen addertjes onder het gras, gewoon een eerlijk all-in uurtarief.

In deze branches zijn wij actief

Bruuk als jouw payroll specialist

Klinkt goed? Start direct met payrollen bij Bruuk 🎉 

Laat ons jouw payroll specialist zijn, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Ga voor duidelijkheid en continuïteit voor de werknemer en voor jou, geen financiële en arbeidsrechtelijke risico’s én een partner om mee te sparren. Vraag nu jouw offerte aan & je ontvangt hem binnen 4 uur in je inbox!

Veelgestelde vragen

Wanneer je gaat payrollen via Bruuk is een eigen ziekteverzuimverzekering niet meer nodig. Je geeft namelijk alle werkgeverslasten uit handen aan Bruuk. Goed om te weten is dat je via een reguliere ziekteverzuimverzekering in de meeste gevallen te maken hebt met een eigen risico van bijvoorbeeld twee weken. Wanneer je payrollt via Bruuk, heb je niet te maken met dit eigen risico. Wij betalen de medewerker bij ziekte vanaf dag 1 haar salaris uit. En jij als ondernemer betaalt enkel per gewerkt uur.

Een boekhouder is gespecialiseerd in financiële rapportage, belastingen en algemene financiële administratie. Een boekhouder neemt jouw arbeidsrechtelijke risico’s niet weg en rekent bij het overnemen van de  salarisadministratie soms extra onverwachte kosten, zoals kosten per loonstrook of kosten voor het aanmelden van een nieuwe medewerker. 

Wanneer je kiest voor payroll via Bruuk heb je geen arbeidsrechtelijke risico’s meer en wordt je volledig ontzorgd op het gebied van personeelszaken. En dat alles voor een all-in uurtarief, waardoor je gemakkelijk kan budgetteren.

Tijd is geld. En dat is precies wat payrolling jou oplevert. Door alle personeelszaken uit handen te geven, koop je als het ware tijd om in jouw onderneming te stoppen. Maar dat is nog niet alles. Door payroll vermijd je de risico’s op boetes en juridische geschillen die kunnen ontstaan door het niet in detail naleven van de regelgeving. En hoef je niet meer na denken over dure ziekteverzuimverzekeringen, heb je geen aparte kosten van jouw boekhouder en loop je nooit het risico dat jij bijvoorbeeld een transitievergoeding aan jouw medewerker moet betalen. Door ons transparanten all-in tarief kom je nooit meer voor onaangename financiële verrassingen te staan. Wanneer je kiest voor payroll via Bruuk heb je geen arbeidsrechtelijke risico’s meer en wordt je volledig ontzorgd op het gebied van personeelszaken. En dat alles voor een all-in uurtarief, waardoor je gemakkelijk kan budgetteren.
Payroll en uitzenden, twee diensten die wel degelijk verschillen, maar ook overeenkomen. Hoe dat zit? Dat leggen we aan je uit in deze blog!

Goede vraag! Payrollen via Bruuk heeft een aantal voordelen ten opzichte van zelf jouw personeelszaken blijven doen, namelijk:

1. Risicobeheer: Als je met ons gaat samenwerken, helpen wij jou met het minimaliseren van risico’s op het gebied van arbeidsrechtelijke en belasting gerelateerde zaken. Dit zorgt voor financiële stabiliteit en beschermt de reputatie van jouw organisatie.

2. Schaalbaarheid: Als je bedrijf groeit, kan jouw salarisadministratie complexer worden. Wij passen ons aan op jouw behoefte en dragen zorg voor een soepele overgang naarmate je personeelsbestand groeit.

3. Naleven van regelgeving: Wij zijn op de hoogte van de meest recente arbeidswetgeving en belastingregels. Hierdoor verminder je het risico op boetes en juridische problemen die kunnen ontstaan door het niet naleven van regelgeving.

4. Verhogen van werkgeluk: Binding van jouw team is in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. Wij dragen zorg voor een nauwkeurige en tijdige salarisbetaling, wat de tevredenheid en betrokkenheid van je werknemers kan vergroten. En tevreden werknemers dragen bij aan een positieve bedrijfscultuur.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?