Payroll.

What’s in a name? Als je denkt dat payrolling alleen om salarisadministratie gaat, lees dan vooral even door. Want payrolling houdt veel meer in dan dat.
Payroll.
Werken bij Bruuk

We zijn een full-service HR partner
voor payroll.

In het kort: wij ontzorgen je volledig op het gebied van personeelszaken. Jij werft zelf je medewerkers en daarna gaan wij aan de slag. Van contracten tot doorbetaling tijdens ziekte en de gehele salarisadministratie. Als we zeggen dat we alles doen, doen we ook echt álles. Voor een eerlijk all-in uurtarief.

Het resultaat?

Duidelijkheid voor de werknemer en voor jou, geen financiële en arbeidsrechtelijke risico’s én een partner om mee te sparren. Want advies, dat krijg je er gewoon bij: gratis, voor niks en zelfs soms ongevraagd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de gewerkte uren doorgeven in ons online portaal.

Onze certificaten.

Sinds 2020 is de WAB-regeling (Wet arbeidsmarkt in balans) van kracht. Met ons NEN-certificaat laten wij zien dat we volgens deze regeling werken. Dit houdt in dat we onze belasting netjes betalen en altijd het cao van jouw sector volgen. Bijvoorbeeld met drie contracten in drie jaar voor de werknemer. En een adequaat pensioen dat wij met zorg hebben uitgezocht. Zo heeft iedereen in jouw team dezelfde voorwaarden en sta jij garant voor goed werkgeverschap.

Payroll werkt voor jou.

Team Bruuk

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?