Bruuk Backoffice.

Ben jij als uitzendbureau/intermediair erg druk met het recruiten van nieuwe medewerkers en heb je weinig tijd voor je administratie? Geen zorgen, met Bruuk Backoffice verzorgen wij je volledige backoffice. Zo nemen we jouw debiteurenrisico en juridische risico’s uit handen. En kun jij je focussen op waar je goed in bent, jouw bedrijf verder laten groeien.
Bruuk Backoffice.

We ondersteunen uitzendbureaus en intermediairs bij de administratie. Denk aan de werkzaamheden rondom de salarissen en de opmaak van contracten. Want van deze werkzaamheden hebben wij wel kaas gegeten, we doen dit namelijk dag in dag uit!

Hoe werkt het?

Simpel, we werken in een driehoeksverhouding tussen het uitzendbureau, de eindklant en Bruuk. Als uitzendbureau doen jullie zelf de werving en selectie. Daarna melden jullie de medewerkers bij ons aan en komen zij bij ons in dienst. Wij verzorgen volledig de backoffice, zoals het opmaken van contracten en het uitbetalen van de medewerkers. De eindklant, waar de medewerker aan de slag gaat, ontvangt van ons de factuur en jij ontvangt jouw marge. De factuur die wij opsturen is dus gebaseerd op het tarief dat jullie met de eindklant hebben afgesproken.

Dit beloven we.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?