Lisa werkt voor jou

"Ik breng Team Bruuk een frisse blik, klantvriendelijkheid én een stukje Brabantse gezelligheid, want daar liggen mijn roots."

Ik ben Lisa, 38 jaar en kom uit Leidschendam. Sinds kort ben ik werkzaam als intercedente bij Bruuk! Hoe ik bij Bruuk terecht ben gekomen en wat ik hoop toe te voegen aan het team? Dat vertel ik je graag.

Na mijn opleiding Hoge Hotelschool Den Haag heb ik korte tijd in de hospitality branche gewerkt. Daarna ben ik in de financiële sector terecht gekomen en ben ik doorgegroeid van commercieel medewerker naar kantoor adviseur tot senior financieel adviseur en financieel coach. Na 15 jaar met veel plezier in het bankwezen gewerkt te hebben, was ik echt toe aan een nieuwe uitdaging. Het roer moest om, tijd voor een nieuwe baan in een nieuwe branche. En dat is gelukt!

Ik ben bij Bruuk terecht gekomen, omdat ik Keesjan nog ken van zijn vorige baan bij de Rabobank. Grappig genoeg kwamen we elkaar onlangs in een restaurant tegen en raakten we aan de praat. Van het één kwam het ander en voordat ik het wist, zat ik bij Bruuk op kantoor voor m’n sollicitatie. Keesjan heeft inmiddels een mooi bedrijf in de HR-branche opgebouwd en dat maakte dat ik graag voor Bruuk aan de slag wilde gaan. Nu zijn we een paar maanden verder en heb ik met veel plezier mijn eerste weken als intercedente achter de rug.

Ook al had ik nog geen ervaring in de HR-branche, ik merkte al snel dat er veel raakvlakken zijn tussen de financiële sector en de sector waarin Bruuk opereert. Ik heb jarenlange ervaring in het voeren van gesprekken met allerlei verschillende mensen met verschillende achtergronden en verschillende wensen. Die wensen doorgronden en hen verder helpen is wat ik bij Bruuk graag doe. Voor zowel klanten als medewerkers! Ik breng Team Bruuk een frisse blik, klantvriendelijkheid én een stukje Brabantse gezelligheid, want daar liggen mij roots.

Wat mij enorm aanspreekt bij Bruuk is het persoonlijke karakter van de organisatie en de betrokkenheid die wij hebben bij de klanten en kandidaten. Het werk is heel veelzijdig en ik heb al veel geleerd in de afgelopen weken. Ik vind het heel leuk om kandidaten te spreken, samen te kijken naar waar ze naar op zoek zijn en waardevolle matches te maken! Daarbij werken we in een ontzettend gezellig team, waar veel gelachen, maar ook hard gewerkt wordt. En zelfs hard gesport, tijdens onze bootcamptraining op woensdag.