HR-advies & coaching

Als ondernemer weet je: goed HR-beleid is belangrijk voor mijn organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers betrokken zijn én blijven? Salaris dat op tijd uitbetaald wordt, is daarvoor niet genoeg. Wanneer medewerkers ervaren dat er naar hen geluisterd wordt en de bedrijfscultuur gezond is, zorgt dat voor betere prestaties.

HR advies & coaching
HR diensten verzorgen
payroll-arrow.png

Een frisse blik op jouw HR-beleid

Jouw bedrijf groeit elke dag. Het is belangrijk om af en toe met een frisse blik naar je HR-beleid te kijken. Heb je jezelf in de afgelopen maanden weleens afgevraagd:

  • Zijn mijn standaard HR-documenten aangepast aan de huidige wet- en regelgeving?
  • Klopt mijn HR-beleid wel met de huidige grootte van mijn onderneming?
  • Welke risico’s loop ik wanneer ik geen goed HR-traject volg?
  • Heb ik een passend personeelshandboek?

Wil jij meer kennis en kunde op HR-gebied in huis halen? Maar hier geen extra tijd aan besteden, omdat je je liever focust op ondernemen? Wij helpen jou bij professionalisering en groei middels HR-advies. Zo voorkom je juridische complicaties en zorg je voor een optimale werkomgeving.

“In de tijd waar we nu in leven is snelheid, flexibiliteit, aandacht en proactief meedenken een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Niet alleen vanuit commercieel belang, maar ook gewoon omdat we ons werk heel leuk vinden en onze klanten blij willen maken. De meegekregen normen en waarden vanuit huis, laten gelden in je dagelijkse werkzaamheden. Eigenlijk heel simpel!”

Keesjan
Eigenaar Bruuk

Bruuk biedt ook: coaching op maat

Jouw medewerkers maken je bedrijf. Zonder je team heb je niets: geen projecten, geen klanten en dus geen omzet. Maar… hoe creëer je een hecht en tevreden team? Stralen jouw medewerkers enthousiasme uit en zetten ze nét dat stapje extra? Of heb je regelmatig te maken met moeilijke gesprekken met medewerkers, verzuim en ontevreden klanten? Dan is coaching op maat de sleutel tot jouw succes en groei.

Teamcoaching en 1-op-1 sessies op maat

Met Bruuk coaching bieden we persoonlijke begeleiding en teamsessies op maat. We stellen op basis van jouw behoeften, uitdagingen en budget een programma op. Altijd met als doel om persoonlijke en zakelijke obstakels te herkennen, leren hiermee om te gaan en zelfs te kunnen omzetten naar kansen voor groei. Niet saai, maar interactief en leerzaam. Het moet tenslotte ook leuk zijn!

Wat bieden wij jou

Wat bieden wij jou?

Het resultaat?

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?