Quincy werkt voor jou

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik nooit weet hoe mijn dag eindigt, elke dag is anders en hier geniet ik van. Ik heb in deze korte periode al heel veel mogen leren en hierin heb ik nog geen saaie dag meegemaakt."

Ik ben Quincy, 24 jaar en ik kom uit Zevenhuizen. Ik ben net begonnen bij Bruuk als intercedente.  Ik hou erg van gezelligheid, maar heb ook een zakelijke en serieuze kant. Ik geniet van leuke dingen in het leven zoals uiteten gaan, weekendjes weg of een dagje naar het strand met vriendinnen. En sinds kort ben ik werkzaam bij Team Bruuk!

Ik was op zoek naar een uitdagende functie waar je veel verschillende dingen doet en met andere mensen in contact bent. Ik ben bij Bruuk terechtgekomen via de website, waar ik een leuk jong en fris bedrijf zag, iets wat mij gelijk aansprak. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om te solliciteren op de functie van intercedente, want momenteel vliegen mijn dagen voorbij met allerlei verschillende werkzaamheden! Dat is precies wat ik miste in mijn vorige functie en waar ik naar op zoek was.

Ik ben een harde werker, maar breng daarnaast een hoop gezelligheid mee en kan een echte kletskous zijn. Ik heb nog geen ervaring in deze branche en hoop dan ook veel van mijn collega’s te kunnen leren. Bruuk is een snelgroeiend bedrijf en ik vind het leuk om aan deze groei te mogen bijdragen, zodat Bruuk uiteindelijk nog groter en succesvoller zal worden. Mijn doel is om ondanks deze groei onze klanten en medewerkers altijd tevreden te houden en op nummer 1 te zetten.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik nooit weet hoe mijn dag eindigt, elke dag is anders en hier geniet ik van. Ik heb in deze korte periode al heel veel mogen leren. Ik heb zin in de uitdagende en gezellige aankomende tijd bij Bruuk. Van gezellige gesprekken tot serieuze taken, ik ga ervoor!