Payroll voor MKB-bedrijven

Payrolling kan MKB-bedrijven veel opleveren:

Payroll voor MKB-bedrijven
payroll-arrow-qcnptdtejwzkc8az4kxl47cqgkhcrlk4sifso7g508

Payroll voor MKB-bedrijven

Bij payrolling besteedt een ondernemer de verplichtingen van het werkgeverschap uit. Een payroll specialist als Bruuk neemt je volledige personeelszaken uit handen. Wij worden in dat geval dus juridisch werkgever van de medewerker(s).

De dagelijkse gang van zaken manage jij als werkgever nog steeds. En jouw payroll partner zorgt voor de contracten, salarisadministratie en alle werkzaamheden bij ziekte of verzuim.

Voor MKB-bedrijven met een groeiend aantal medewerkers zorgt het uitbesteden van de personeelszaken voor meer tijd en minder risico. Zo kun jij je als ondernemer blijven focussen op de toekomst van jouw bedrijf.

Video afspelen

De voordelen van payroll voor MKB’ers

Bruuk als jouw Payroll specialist

Bruuk is een full service HR partner voor ondernemers. We zijn specialisten in payroll, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor intermediairs.

Payroll via Bruuk betekent duidelijkheid voor de schoonmaakwerknemer en voor jou, geen financiële en arbeidsrechtelijke risico’s én een partner om mee te sparren. Want advies, dat krijg je er gewoon bij: gratis, voor niks en zelfs soms ongevraagd. De enige administratie die jij nog hoeft te doen, is de gewerkte uren doorgeven in ons online portaal.

Benieuwd hoe onze prijzen worden opgebouwd? Dat leggen we je graag uit!

Bruuk als jouw payroll partner

Jij bent specialist op jouw gebied, wij zijn dat in personeelszaken. Naast een uitzendbureau, zijn wij al vijf jaar expert in payrolling. Voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio Den Haag.

Bij Bruuk kies je voor…

Vraag een offerte aan

Ben je nieuwsgierig naar wat payrolling voor jouw MKB-bedrijf kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?