Uitzendbureau Rotterdam: voor werkgevers én werknemers

Ben jij een Rotterdamse ondernemer en op korte termijn op zoek naar goede, enthousiaste medewerkers? Of woon je in de regio Rotterdam en wil je graag een nieuwe baan? Bruuk is een Haags uitzendbureau, met de Rotterdamse mentaliteit.

Wij zijn een allround uitzendbureau dat zich dag in, dag uit bezig houdt met het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en medewerker. Eerlijk en transparant, niet lullen maar poetsen.

Werken zonder diploma of ervaring

Bruuk is hét uitzendbureau voor Rotterdamse aanpakkers

Als ondernemer wil je groeien met je bedrijf. Daar heb je de juiste mensen voor nodig. Goede, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Maar je hebt weinig tijd voor de werving van deze medewerkers, de contracten en de administratie. Er zitten namelijk helaas maar 7 dagen in een week. En je hebt zoveel andere dingen te doen.

Daar komt Bruuk om de hoek kijken. Een klein Haags uitzendbureau met grote ambities én een kantoorhond. We zijn geen standaard uitzend- en payroll bedrijf. We doen het net even anders, op onze persoonlijke en transparante manier. Op maat, voor jou. Zullen we bewijzen dat Rotterdammers en Hagenezen een topteam kunnen zijn?

Uitzenden werkt voor jou

Zoek je werknemers voor jouw bedrijf? Of wil je graag aan het werk via ons uitzendbureau Rotterdam of Den Haag? Bruuk is jouw partner in uitzenden en samen zoeken we de werkgever of werknemer die bij jou past!

Aan het werk via een Rotterdams uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een vacature in een bruisende stad? Kun jij niet wachten om via Bruuk in Rotterdam parttime of fulltime aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf? Of wil je naast je studie een bijbaan of tijdelijk werk vinden? Dan zijn onze vacatures in Rotterdam geschikt voor jou.

We hebben veel verschillende functies en vaak kun je snel aan de slag. Ook in de omgeving van Rotterdam, zoals Spijkenisse, Krimpen a/d IJssel of Berkel en Rodenrijs. Heb je nog geen ervaring of niet het juiste diploma? Dat is geen probleem! Wij vinden werk voor jou.

Werken via een uitzendbureau in Rotterdam zorgt bij veel mensen nog weleens voor vragen. Waarom zou ik dit doen? En wat zijn de voordelen? Wat veel mensen niet weten is dat het werken via een uitzendbureau heel veel voordelen heeft en dat het een veilige manier van werken is.
Benieuwd naar alle voordelen aan het werken via een uitzendbureau in Rotterdam of Den Haag? Lees dan onze blog hierover!

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?