Balou werkt voor jou

'Ik zorg er op kantoor voor dat iedereen vrolijk is en de gasten warm worden ontvangen!'
Balou voorstellen

Hallo! Ik ben Balou, Chief Host Officer bij Bruuk. Ik ben de hond van Keesjan, de eigenaar van Bruuk, en zijn vriendin Renee, die ook bij Bruuk werkt! Van jongs af aan mocht ik al mee naar Bruuk en inmiddels ‘werk’ ik hier een jaar.

Ik zorg er op kantoor voor dat iedereen vrolijk is en de gasten warm worden ontvangen! Vanuit mijn eerdere rol als gastheer heb ik onlangs promotie gekregen naar Chief Host Officer. Ik vond dit geweldig en zei uiteraard gelijk “WOEF”!

Als er klanten en medewerkers binnenkomen verwelkom ik hen en laat ik zien waar ze mogen zitten. Ook zorg ik dat mijn collega’s hier fijn kunnen werken en een goede werksfeer is. Ik kom altijd even bij ze langs en vraag of het goed gaat. Als de werkdruk hoog is, kunnen ze even met mij spelen of knuffelen.

Wisten jullie al dat ik ook op LinkedIn te vinden ben? Zullen we snel connecten? Ik deel namelijk regelmatig tips over gastvrijheid en klantbeleving!