Door Benthe Deyl, 23 november 2022

BLOG | Waarom werken via een uitzendbureau?

Werken via een uitzendbureau, voor veel mensen geeft het vraagtekens. Waarom zou ik dit doen? En wat zijn de voordelen? Wat veel mensen niet weten is dat het werken via een uitzendbureau heel veel voordelen heeft en dat het een veilige manier van werken is. Wanneer je werkt via een uitzendbureau doe je werkervaring op in verschillende branches, kun je zelf je uren indelen en gaat de zoektocht naar een leuke functie sneller dan ooit. Benieuwd naar alle voordelen aan het werken via een uitzendbureau? Lees snel verder!

1. Verschillende vacatures

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan of functie kan een uitzendbureau je heel veel mogelijkheden aanbieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld openstaande vacatures in meer dan 15 sectoren! En altijd dicht bij jou in de buurt, want we hebben vacatures in regio Den Haag, vacatures in regio Rotterdam en zelfs daarbuiten! Blijkt de functie of de branche uiteindelijk niet helemaal bij jou te passen? Dan gaat een uitzendbureau met jou verder op zoek naar een beter passende functie.

2. Snel een nieuwe baan

Wanneer je via een uitzendbureau op zoek gaat naar een nieuwe functie of baan, ben je geen uren kwijt aan het zoeken naar een leuke vacature. Sterker nog; de vacatures vinden jou! Wanneer je bij Bruuk ingeschreven staat, vergeten we je niet. Wanneer wij een vacature tegenkomen die beter bij jou past, zullen wij je altijd opnieuw benaderen. Soms hoef je er dus niks voor te doen, voordat je weer een nieuwe vacature voorgeschoteld krijgt, dat is fijn toch? Naast dit voordeel, hebben veel uitzendbureaus middelen om jou te laten weten welke vacatures openstaan. Denk hierbij aan nieuwsbrieven of social media. Houd dit in de gaten, wie weet heb je dan volgende week al een nieuwe baan!

3. Uitbreiding van je werkervaring

Ook wanneer je op zoek bent naar uitbreiding van je werkervaring óf eens een sector wil proberen waarin je nog niet eerder hebt gewerkt, is werken via een uitzendbureau geen slecht idee. Wanneer je gaat werken via een uitzendbureau, kom je vaak in contact met functies waarmee je normaal niet in contact mee zou komen en waar je niet altijd ervaring voor nodig hebt. Denk aan werken in een bloemenwinkel of als hovenier. En wil je zelfs verschillende functies combineren, bijvoorbeeld de ene dag als schoonmaker en de andere dag in een bakkerij werken? Dat kan!

4. Deel je eigen tijd in

Het laatste voordeel is misschien nog wel de beste, je kunt zelf je dagen en tijden indelen! Ben jij op specifieke tijden beschikbaar? Een uitzendbureau biedt zoveel verschillende vacatures aan dat één van de vacatures zeker een match zal zijn met jouw beschikbare dagen/tijden. Wil jij alleen in de ochtend werken? Wij hebben de passende vacature. Wil je alleen in de avond werken? Ook dan hebben we een passende vacature.

Zo zie je maar, meer dan genoeg voordelen om het werken via een uitzendbureau zeker niet links te laten liggen in jouw zoektocht naar de perfecte baan. Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jou zijn en wat Bruuk jou kan bieden? Neem gerust contact met ons op, vinden we leuk.😊