UitzendbureauLeidschendam : voor werkgevers en werknemers

Bruuk is het uitzendbureau in regio Den Haag voor ondernemers en medewerkers. Als allround uitzendbureau ontzorgen we ondernemers op het gebied van werving, selectie en personeelsadministratie. En zijn wij een partner voor medewerkers, als ze op zoek zijn naar een baan én daarna. Zodat iedereen met plezier naar het werk gaat, dat doen wij namelijk zelf ook.
Werken zonder diploma of ervaring
vaste werkplek

Het uitzendbureau Leidschendam-Voorburg voor ondernemers

Door onze centrale ligging in Den Haag, hebben we een breed netwerk in de regio. We werken samen met onze opdrachtgevers in Den Haag, Voorburg, Westland, Rotterdam en Leidschendam. Door de komst van Westfield Mall of The Netherlands is de arbeidsmarkt in Leidschendam flink uitgebreid. Bruuk werkt al sinds de opening van de Mall of The Netherlands samen met het shopping center.

Onze brede set aan diensten maakt Bruuk een alleskunner. Naast uitzenden, bieden wij ook payrolling aan en verzorgen wij de backoffice voor andere uitzendbureaus. We kennen deze branche, met alle wet- en regelgeving dus door en door.

Met ons kleine, enthousiaste team willen we er écht voor jou als ondernemer zijn. Als uitzendbureau in Leidschendam helpen we je bij het vinden van de juiste medewerker. Voor langdurig dienstverband, tijdelijke vervanging of seizoenspieken, alles is mogelijk.

Voordat we de vacature uitzetten, gaan we met elkaar in gesprek. Want we willen jou en je bedrijf echt leren kennen en met je meedenken. En zoals we dat met jou doen, zo doen we dat ook met de mogelijke kandidaten.

Leidschendam uitzendbureau: de leukste vacatures

Leuke vacatures in Leidschendam, we zien ze steeds vaker voorbij komen. Zo werken wij samen met het nieuwste én grootste shopping center van Nederland: Westfield Mall of the Netherlands. Hoe het is om daar te werken? We vroegen het één van onze medewerkers, lees het hier!

Werken voor een uitzendbureau als Bruuk heeft veel voordelen. Je hebt een grote keuze aan leuke vacatures, je kunt snel jouw werkervaring uitbreiden in diverse branches en je hebt een gespecialiseerd contactpersoon wanneer je vragen hebt over jouw contract of salaris. En er zijn nog meer redenen, hier schreven we deze blog over.

Dus, waar wacht je nog op? Zoek jij een leuke baan in de omgeving van Leidschendam-Voorburg? Wij hebben altijd hele diverse vacatures open staan en gaan samen met jou op zoek naar de beste match op basis van jouw interesses en talenten. Heb je nog geen ervaring of niet de juiste opleiding? Dan zorgen wij ervoor dat je die opleiding krijgt.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?