‘Ik vond de afwisseling heel leuk, maar ben blij dat ik nu een vaste werkplek heb.’

Romy, werkzaam bij Westfield Mall of the Netherlands
vaste werkplek

Samen met Romy hebben we gezocht naar haar perfecte baan. Ze heeft via Bruuk verschillende banen gehad. Nu werkt ze bij Westfield Mall of the Netherlands, daar zit ze erg op haar plek!

Via Indeed ben ik bij Bruuk terecht gekomen. Ik zag een leuke vacature en was toe aan een nieuwe uitdaging. Na m’n sollicitatie heb ik de volgende dag al een telefonische kennismaking met Keesjan gehad. De dag daarna kon ik op gesprek komen!

Westfield Mall of the Netherlands

Na diverse banen werk ik nu sinds een paar maanden bij Westfield Mall of the Netherlands. Ik vond de afwisseling tussen verschillende banen heel leuk, maar ben nu juist blij dat ik een vaste werkplek heb. De werkzaamheden hier zijn leuk en elke dag is anders. Aan ons namelijk de taak om ervoor te zorgen dat het Eet Theater er netjes uitzien voor de gasten die in alle verschillende restaurantjes daar lekker komen eten of drinken.

Hoe Romy het werken via Bruuk ervaart?

Heel fijn! Je bent geen nummertje en er wordt echt persoonlijk gekeken naar je wat jouw talenten zijn. Als je het ergens niet naar je zin hebt, zoeken ze samen met jou naar een baan die beter bij je past. En niet onbelangrijk, betalingen worden netjes geregeld. Ik zou het werken via een uitzendbureau als Bruuk iedereen aanraden.