Rijswijk uitzendbureau

Bruuk is het leukste uitzendbureau voor ondernemers en medewerkers in Rijswijk. Als allround uitzendbureau ontzorgen we ondernemers op het gebied van werving, selectie en personeelsadministratie. Of ben jij op zoek naar een baan? Wij hebben verschillende vacatures in Rijswijk open staan! Wij zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk gaat, dat doen wij namelijk zelf ook.

Werken zonder diploma of ervaring

Uitzendbureau Rijswijk

Heb jij een bedrijf in Rijswijk en zoek je goede mensen? Die uitdaging durven wij wel aan te gaan! Door onze centrale ligging in Den Haag, hebben we een breed netwerk in de regio. We werken voor mooie bedrijven in Den Haag , Voorburg, Westland, Rotterdam en Rijswijk. Een aantal van de ondernemers met wie we samenwerken vertellen jou graag hun ervaringen met Bruuk.
Met ons kleine, enthousiaste team willen we er écht voor jou als ondernemer zijn. Als uitzendbureau in Den Haag helpen we je bij het vinden van de juiste medewerkers. Voor langdurig dienstverband, tijdelijke vervanging of drukte tijdens de zomer of feestdagen. Alles is mogelijk.
Voordat we de vacature uitzetten, gaan we met elkaar in gesprek. Want we willen jou en je bedrijf echt leren kennen en met je meedenken. En zoals we dat met jou doen, zo doen we dat ook met de mogelijke kandidaten.

Uitzenden werkt voor jou

De leukste vacatures in Rijswijk

Wil je fulltime of parttime werken in Rijswijk? Heb je wel of nog geen ervaring? Geen probleem, bij Bruuk vind je altijd wat je zoekt. In Rijswijk werken we samen met de leukste lokale ondernemers in diverse branches, zoals logistiek , horeca of de schoonmaak . Samen met jou gaan we graag op zoek naar jouw droombaan.

Wanneer je bij ons solliciteert, bellen we je binnen één werkdag terug. We maken kennis met je en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan.

Dus, zoek jij een nieuwe uitdaging in Rijswijk en ben je snel beschikbaar? Bekijk onze actuele vacatures en neem contact op als jij een vacature ziet die jou op het lijf is geschreven.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?