Uitzendbureau Den Haag

Bruuk is dé full service HR partner in regio Den Haag. Wij zijn een allround uitzendbureau dat zich dag in, dag uit bezighoudt met het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en medewerker. We ontzorgen ondernemers op het gebied van personeelszaken. En we zorgen ervoor dat medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan. Dat doen wij namelijk zelf ook.

Uitzenden.

De voordelen van Bruuk als uitzendbureau

Onze brede set aan diensten maakt Bruuk een alleskunner. Naast uitzenden, bieden wij ook payrolling aan en verzorgen wij de backoffice voor andere uitzendbureaus. We kennen deze branche, met alle wet- en regelgeving dus door en door.

Met ons kleine, enthousiaste team willen we er écht voor jou als ondernemer of medewerker zijn. We zijn geen standaard uitzend- of payroll bedrijf. We doen het nét even anders, op onze persoonlijke en transparante manier. Op maat, voor jou.

Wij houden van ons werk, dat werkt aanstekelijk. En we beloven dat je ons altijd eenvoudig kunt bereiken, want we vinden persoonlijk contact belangrijk én heel gezellig.

Wil jij graag werken in Den Haag of Rotterdam? Of zoek je werknemers voor jouw bedrijf? Bruuk is jouw partner in uitzenden en samen zoeken we de werkgever of werknemer die bij jou past!

Het uitzendbureau in Den Haag voor ondernemers

Als uitzendbureau in Den Haag helpen we ondernemers bij het vinden van de juiste medewerker. Voor langdurig dienstverband of seizoenspieken, alles is mogelijk. Voordat we de vacature uitzetten, gaan we met elkaar in gesprek. Want we willen jou en je bedrijf echt leren kennen en met je meedenken. En zoals we dat met jou doen, zo doen we dat ook met de mogelijke kandidaten.

We kijken verder dan het CV. Wat is zijn of haar verhaal en ambities? We zorgen voor een warm welkom, nemen de tijd en luisteren echt. De uiteindelijke keuze? Die is altijd aan de ondernemer. De gekozen medewerkers komen bij ons in dienst en wij volgen we het cao voor uitzendkrachten.

Ik zoek personeel.

Werken voor een Haags uitzendbureau als Bruuk

Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar de juiste mensen. Wij vervullen vacatures door heel Nederland, maar vooral in de regio Den Haag en regio Rotterdam. Werken via een uitzendbureau zorgt bij veel mensen nog weleens voor vragen. Waarom zou ik dit doen? En wat zijn de voordelen? Wat veel mensen niet weten is dat het werken via een uitzendbureau heel veel voordelen heeft en dat het een veilige manier van werken is.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Den Haag en omgeving? Wij hebben altijd hele diverse openstaande vacatures en gaan samen met jou op zoek naar de beste match op basis van jouw interesses en talenten. Heb je nog geen ervaring of niet de juiste opleiding? Dan zorgen wij ervoor dat je die opleiding krijgt.

Benieuwd naar alle voordelen aan het werken via een uitzendbureau? Lees dan onze blog hierover!

Ik ben op zoek naar werk.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?