Uitzendbureau Delft

Bruuk is hét uitzendbureau in regio Delft voor ondernemers en medewerkers. Als allround uitzendbureau ontzorgen we ondernemers op het gebied van werving, selectie en personeelsadministratie. En zijn wij een partner voor medewerkers. Ben je op zoek naar jouw droombaan? Wij helpen je graag en zorgen dat iedereen met plezier naar het werk gaat, dat doen wij namelijk zelf ook.

Werken zonder diploma of ervaring

Delft uitzendbureau: voor ondernemers en werknemers

Door onze centrale ligging in Den Haag, hebben we een breed netwerk in de regio. We werken samen met onze opdrachtgevers in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, het Westland en Delft.

We werken daarnaast nauw samen met veel enthousiaste en betrouwbare medewerkers. Als onze medewerkers werven we zelf, met ons kleine team. We gaan het gesprek aan, kijken verder dan het CV en luisteren echt. Zo komt het soms voor dat een medewerker solliciteert op een functie, maar uiteindelijk aan de slag gaat bij een hele andere baan. Gewoonweg omdat de medewerker daar beter past. En vaak met succes!

Bij Bruuk focussen we niet op één specifieke bedrijfstak, maar werken we met diverse ondernemers uit diverse branches, zoals schoonmaak, logistiek, horeca en retail. Daarnaast maakt onze brede set aan diensten Bruuk een alleskunner. Naast uitzenden, bieden wij ook payrolling aan en verzorgen wij de backoffice voor andere uitzendbureaus. We kennen deze branche, met alle wet- en regelgeving dus door en door.

Benieuwd wat andere ondernemers van Bruuk vinden?

Dat snappen we! We gaan regelmatig met ondernemers in gesprek om te horen of ze tevreden zijn met Bruuk en of ze ons zouden aanraden aan andere ondernemers. Dit delen we graag met je. Je leest de verhalen hier.

Uitzenden werkt voor jou

Zoek je werknemers voor jouw bedrijf? We maken graag kennis met jou, zodat we daarna samen op zoek gaan naar de perfecte toevoeging aan jouw team.

Inschrijven uitzendbureau Delft

We hebben diverse leuke openstaande vacatures in en rondom Delft. Wil jij aan het werk bij een uitzendbureau in de regio Delft? Schrijf je dan gratis en binnen één minuut in bij ons uitzendbureau Delft en samen gaan we op zoek naar jouw droombaan!

Werken voor een uitzendbureau als Bruuk heeft veel voordelen. Je hebt een grote keuze aan leuke vacatures, je kunt snel jouw werkervaring uitbreiden in diverse branches en je hebt een gespecialiseerd contactpersoon wanneer je vragen hebt over jouw contract of salaris. En er zijn nog meer redenen, daar schreven we deze blog over.

We leren jou graag kennen! Klik op onderstaande button, schrijf je in bij Bruuk en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Den Haag.
Ik ben op zoek naar werk.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?