Het Haagse uitzendbureau voor de horeca

Wij zijn Bruuk, een horeca uitzendbureau uit Den Haag dat werkt voor jou. Voor de horeca ondernemers én als je graag in de horeca wil werken. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met het vinden van de juiste match tussen ondernemer en medewerker. Wil je meer over ons weten? Dat vertellen we graag!

Werken zonder diploma of ervaring
Bruuk. Wie we zijn werknemers.

Horeca uitzendbureau voor horeca ondernemers

Door de krapte op de arbeidsmarkt is goed personeel vinden een uitdaging. Dat kost veel tijd. En laat jij als ondernemer die tijd nu eigenlijk niet hebben. Als horeca uitzendbureau helpen we je hier graag bij!

Wij zijn een klein Haags uitzendbureau met grote ambities én een kantoorhond. We zijn geen standaard uitzend– en payroll bedrijf. We doen het net even anders, op onze persoonlijke en transparante manier. Op maat, voor jou.

Hoe werkt Bruuk voor ondernemers?

Wij helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat. Voor langdurig dienstverband of seizoenspieken, alles is mogelijk. Voordat we de vacature uitzetten, gaan we met elkaar in gesprek. Want we willen jou en je bedrijf écht leren kennen en met je meedenken. En zoals we dat met jou doen, zo doen we dat ook met de mogelijke kandidaten. Zodat we echt een goede match kunnen vinden.
Zoek jij goed horecapersoneel? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je!

Uitzenden werkt voor jou

De leukste horeca vacatures

We hebben bij Bruuk veel verschillende vacatures in uiteenlopende branches: van schoonmaak tot logistiek. Hier komen steeds meer leuke horeca vacatures bij, voornamelijk in de regio Den Haag!

Werken in de horeca is heel dynamisch en veelzijdig, geen dag is hetzelfde. Vaak kun je ook zelf kiezen hoeveel uren je werkt, dus het is ideaal als parttime baan of bijbaan. En zorgt er met jouw werk voor dat mensen een leuke ervaring beleven. Dat klinkt toch als een ideale baan!

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de horeca en ben je snel beschikbaar? Bekijk onze actuele vacatures of klik op de button hieronder en schrijf je bij ons in. Dan nemen wij contact met je op als we een baan voorbij zien komen die goed bij jou past.
Ik ben op zoek naar werk.

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?