Werken zonder diploma of ervaring

Zonder diploma of ervaring lijkt het moeilijk om een baan te vinden. Er lijken weinig vacatures te zijn die niet vragen naar een diploma. Of als werkzoekende durf je wellicht niet goed te solliciteren. Geen zorgen, want bij Bruuk werken we al jaren met mensen die geen diploma of ervaring hebben. Er is veel werk en wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Schrijf je gratis bij ons in. Laat je gegevens achter en vertel ons waar je interesses liggen. Wij nemen dan binnen een dag contact met je op om samen met jou te kijken naar welke baan het beste bij jouw past. 

Werken zonder diploma of ervaring

Werk zonder diploma of ervaring vind je bij Bruuk

Bij Bruuk hebben we veel verschillende vacatures. Wil jij aan de slag als schoonmaakmedewerker of in de logistiek? Of steek je liever je handen uit de mouwen als inpakmedewerker of verkoopmedewerker in een winkel? De keuze is reuze. Voor veel vacatures is een diploma of ervaring geen vereiste. Die ervaring doe je op tijdens het werken en leer je van je collega’s.

Werk zonder diploma Den Haag en Rotterdam

Bruuk is vooral actief in de regio Den Haag en Rotterdam. Dus ben je op zoek naar een baan in Den Haag maar heb je weinig tot geen ervaring? Of zoek je werk zonder diploma in Rotterdam? Wij hebben diverse vacatures waarbij je geen ervaring of diploma nodig hebt. Daarnaast zorgen we met onze persoonlijke aanpak dat we een baan vinden die bij jou past.

De ervaringen van onze medewerkers

We hebben al veel mensen geholpen bij het vinden van banen zonder diploma. Doordat we met persoonlijke aandacht op zoek gaan naar de geschikte vacature komt iedereen op een fijne werkplek terecht waar ze ervaring kunnen opdoen. En daar worden wij blij van! 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van medewerkers die via Bruuk bij onze opdrachtgevers werken zonder diploma? Dat snappen we! Wij hebben voor jou verhalen verzameld van medewerkers die bij ons werken en elke dag met plezier naar hun werk gaan. Je vindt hun verhalen hier. Klik op ‘van werknemers’ om te filteren op de medewerkersverhalen.

Werken via een uitzendbureau

Werken zonder diploma via een uitzendbureau, voor veel mensen geeft het vraagtekens. Waarom zou ik dit doen? En wat zijn de voordelen? Wat veel mensen niet weten is dat het werken via een uitzendbureau heel veel voordelen heeft en dat het een veilige manier van werken is. Wanneer je werkt via een uitzendbureau doe je werkervaring op in verschillende branches, kun je zelf je uren indelen en gaat de zoektocht naar een leuke functie sneller dan ooit, ook zonder diploma of ervaring. Ben je benieuwd naar alle voordelen aan het werken via een uitzendbureau? Lees dan onze blog hierover!

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?