Uitzendbureau Zoetermeer

Ben jij een ondernemer uit Zoetermeer en op korte termijn op zoek naar goede, betrouwbare medewerkers? Of woon je in Zoetermeer en wil je graag een nieuwe baan? Bruuk is een allround uitzendbureau uit Den Haag dat graag werkt voor jou.
Wij houden ons dag in, dag uit bezig met het vinden van de juiste match tussen ondernemer en medewerker. Wil je meer over ons weten? Dat vertellen we graag!

Werken zonder diploma of ervaring
Bloemist

Hét uitzendbureau voor ondernemers uit Zoetermeer

Als ondernemer heb je een hele lange lijst met to do’s. Misschien staat hier het werven van nieuwe medewerkers ook op. Maar dat is lastig in deze krappe arbeidsmarkt als je hier weinig tijd voor hebt. Daar komt Bruuk om de hoek kijken!

Wij zijn een klein Haags uitzendbureau met grote ambities én een kantoorhond. We zijn geen standaard uitzend – en payroll bedrijf . We doen het net even anders, op onze persoonlijke en transparante manier. Op maat, voor jou.

Uitzenden werkt voor jou

Zoek je werknemers voor jouw bedrijf? We maken graag kennis met jou, zodat we daarna samen op zoek gaan naar de perfecte toevoeging aan jouw team.

De leukste vacatures in Zoetermeer

Wil je fulltime of parttime werken? Heb je wel of nog geen ervaring? Geen probleem, bij Bruuk vind je altijd wat je zoekt. In Zoetermeer werken we samen met de leukste lokale ondernemers. Samen met jou gaan we graag op zoek naar je droombaan.

Wanneer je bij ons solliciteert, bellen we je binnen één werkdag terug. We maken graag persoonlijk kennis met elkaar en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers in Zoetermeer op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan.

Zoek jij een nieuwe uitdaging in Zoetermeer en ben je snel beschikbaar? Bekijk onze actuele vacatures en neem contact op als jij een vacature ziet die jou op het lijf is geschreven. We hebben vacatures in verschillende branches, zoals logistiek , horeca of de schoonmaak .
Of klik op de button hieronder en schrijf je bij ons in. Dan nemen wij contact met je op als we een baan voorbij zien komen die goed bij jou past. Bruuk werkt voor jou!

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil je wat aan ons kwijt?