Salarisadministratie via Bruuk

Goed werkgeverschap en tevreden medewerkers zijn onmisbaar voor jouw onderneming. Een soepel lopende salarisadministratie is hiervoor een belangrijke basis. Bruuk kan jou hierbij ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministratie op tijd en nauwkeurig verloopt. En we geven jou advies over lonen, cao’s en nog veel meer. We voeren niet alleen uit, maar denken met je mee.

Salarisadministratie via Bruuk

Kun je hier wel wat hulp en expertise in gebruiken?

De salarisadministratie is altijd meer werk dan je denkt. Loonsverhogingen, cao wijzigingen, vragen over loonstroken of verlof, verloningen op tijd doorvoeren. Waarschijnlijk is het niet jouw favoriete bezigheid. Jij wil – als goed werkgever – alle salarissen netjes op tijd betalen, het vakantiegeld en die 13e maand tijdig verwerken en klaarstaan voor alle administratieve vragen van jouw team. En dan hebben we het nog niet gehad over de wijzigingen in wet- en regelgeving.

Wanneer je jouw salarisadministratie bij Bruuk onderbrengt, hoef jij alleen nog het nettoloon aan jouw medewerkers over te maken en eventuele mutaties door te geven in ons portaal. Makkie, toch?

Wat valt er allemaal onder salarisadministratie via Bruuk?

Wat valt er allemaal onder salarisadministratie via Bruuk?

Waarom jouw salarisadministratie uitbesteden?

Expertise
Jij bent expert in jouw branche, wij zijn dat in HR. We houden ons dagelijks bezig met salarisadministratie voor onze klanten. Ons team kent de complexe regels en wetgeving en heeft toegang tot de details van ieder cao. We zorgen ervoor dat alles voldoet aan de meest recente normen en voorschriften.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De veiligheid van gegevens van jouw medewerkers staat voorop. Bruuk is ISO 27001 gecertificeerd, hiermee garanderen wij de veiligheid van ons databeheer. We werken te allen tijde conform de AVG richtlijnen, dus je weet zeker dat jouw gegevens veilig opgeslagen zijn en blijven gedurende de vereiste wettelijke periode.

Tijd en kosten
Met het uitbesteden van jouw salarisadministratie via Bruuk bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en daarvoor regelt Bruuk álles. Zodat jij je kunt focussen op de groei van jouw business.

Team Bruuk
We horen vaak van onze klanten dat ze fijn met ons samenwerken. Omdat we een betrokken team zijn waarbij je geen week hoeft te wachten tot antwoord op jouw vraag. We denken met je mee en onze dienstverlening wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Het enige wat jij nog hoeft te doen…

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen
wat wij voor je kunnen doen. Heb je vragen of wil
je wat aan ons kwijt?