'Ik had nog geen ervaring met de ‘Ik had nog geen ervaring met de uitzend- & payroll branche, maar het bevalt mij erg goed.’, maar het bevalt mij erg goed'

Christa, werkzaam bij WBLO
bruuk-werknemer-story

Christa kreeg via via de tip om te solliciteren bij Bruuk. Ze solliciteerde op een verkoopfunctie, maar is uiteindelijk in de schoonmaakbranche aan de slag gegaan!

Ik was op zoek naar een nieuwe baan en solliciteerde bij Bruuk op een verkoopfunctie. Tijdens het kennismakingsgesprek met Keesjan vroeg hij mij waar ik zelf gelukkig van word en waar mijn voorkeur ligt. Toen kwam er naar voren dat ik schoonmaak altijd erg leuk vind om te doen. Dus in plaats van een verkoopfunctie ben ik nu actief in de schoonmaakbranche! Keesjan heeft met mij meegedacht en gekeken naar mijn eigen kwaliteiten en kennis.

Een werkdag is heel verschillend en je komt op verschillende locaties. Je werkdag start op het hoofdkantoor, hier pak je je spullen. In je personeelsportaal kun je de route zien en je weet daardoor precies wanneer je waar moet zijn en hoe lang je daar werkt. Met mijn auto rijd ik allerlei kantoren langs in de regio Westland om schoon te maken.

Nog geen ervaring met de uitzend/payroll branche

Ik had nog geen ervaring met de uitzend-/payroll branche maar het bevalt mij erg goed! Bruuk werkt erg persoonlijk en denkt met mij mee. Daarnaast weet ik dat hier altijd naar toe kan en dat ze de tijd voor mij hebben. Ze spreken vertrouwen uit en denken met mij mee.

En de voordelen aan werken via Bruuk?

De flexibiliteit vind ik erg fijn. Wetende dat er altijd een plan A, B en C is. Stel dat de samenwerking niet loopt als verwacht, zoekt Bruuk met je mee naar een passende nieuwe oplossing. Je kunt altijd in gesprek gaan, ontzettend fijn!