Maria werkt voor jou

"De sfeer is gezellig, maar iedereen zet zich ook hard in voor het werk en het team maakt het harde werk nog leuker!"

Ik ben Maria, 22 jaar oud en ik kom uit Den haag. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie HBO – Commerciële economie – Creative marketing & sales en sinds kort ben ik de nieuwe stagiair op de marketing afdeling van Bruuk!

Ik was op zoek naar een stage. In mijn zoektocht naar een stage struinde ik verschillende platforms af op zoek naar interessante bedrijven en vacatures. Toen kwam ik via Google een vacature van Bruuk tegen die me meteen aansprak. Ik besloot door te klikken naar de website om meer te weten te komen over Bruuk. Na een paar minuten scrollen kreeg ik al een goed beeld van het bedrijf en de medewerkers en dat beviel me wel. Toen ik uiteindelijk solliciteerde en het kantoor binnenliep voor mijn gesprek, werd mijn goede eerste indruk alleen maar bevestigd.

Bij Bruuk draag ik mijn eigen stukje creativiteit bij aan het team. Mijn stage op de marketingafdeling betekent dat ik de hele dag bezig ben met het creëren van creatieve uitingen. We brainstormen regelmatig over nieuwe ideeën en dit is de perfecte gelegenheid voor mij om mijn creatieve ideeën te uiten en te delen.

Wat ik zo leuk vind aan Bruuk is dat er hier ruimte is voor vernieuwing en verbetering en dat maakt mijn ervaring hier zo aantrekkelijk. We hebben een sterke ambitie om te groeien en elke dag werken we samen aan die groei. De sfeer is gezellig, maar iedereen zet zich ook hard in voor het werk en het team maakt het harde werk nog leuker! Een aspect dat ik echt waardeer is dat ik niet als een 'stagiair' word behandeld in de traditionele zin, waarbij ik koffie zou moeten halen of de vaat zou moeten doen. In plaats daarvan krijg ik echte verantwoordelijkheden en taken toegewezen waardoor ik mezelf echt kan ontwikkelen in mijn vakgebied.