‘Bruuk vindt het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat.’

Jin-Kue, werkzaam bij Han-Clean.
Jin Kue

Jin-Kue wilde bij de Westfield Mall of the Netherlands gaan werken, maar volgens Keesjan paste een andere vacature beter bij hem. Hij ging op gesprek bij Han-Clean en het klikte direct!

Ik had een vaste baan bij een schoonmaak bedrijf waar ik al 9 jaar werkte. Na 9 jaar had ik het daar niet meer naar mijn zin, omdat ik elke dag best ver moest reizen. Ik ben gaan googlen naar schoonmaak vacatures in de omgeving van Den Haag en kwam toen op de website van Bruuk terecht. Hier zag ik een vacature voor The Westfield Mall of The Netherlands. Ik belde direct naar Bruuk en plande een sollicitatiegesprek in met Keesjan.

Keesjan stelde veel vragen en vroeg wat ik nou écht leuk vond om te doen. Waarom? Omdat Bruuk nog veel meer vacatures heeft! Keesjan dacht met mij mee, was erg vriendelijk en oprecht. Hij vertelde mij dat na aanleiding van mijn ervaring en wensen, hij een match zag met een andere vacature. Ik mocht direct bij de opdrachtgever op gesprek en we hadden een klik. Ik ben daar direct aan de slag gegaan!

Nu werk ik al 2 maanden bij Han-Clean en heb ik het naar mijn zin. Ik werk dichterbij huis en op één vaste locatie dat is alles wat ik graag wilde en daar heeft Bruuk voor gezorgd. Ik ben aangenomen bij Han-Clean om de algemene ruimtes schoon te maken. Ik begin met een schrob machine die de vloeren schrobt en tegelijkertijd het water opzuigt. Ik had hier nog geen ervaring in, maar Han-Clean heeft dit mij geleerd.

Persoonlijk contact

Het fijne aan het contact met Bruuk vind ik dat het heel persoonlijk is. Zoe en Keesjan kennen mij goed en hierdoor heb ik altijd een fijn gesprek wanneer ik hun aan de telefoon heb, ze weten gelijk wie ik ben en zijn oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij gaat.

De toekomst

Ik wil graag nog mijn heftruck certificaat halen, hier zou vervolgens magazijnwerk goed bij passen. Dit wil ik in de toekomst misschien nog doen. Ik heb dit besproken met Bruuk en zij bieden mij de mogelijkheid om dit certificaat ook echt te gaan halen. Dit vind ik een super tof duwtje in de rug om dit alsnog te doen! Bruuk probeert je echt op allerlei vlakken te helpen, dit merk je aan alles. Ze proberen je ambities te vervullen en de best passende baan voor je te zoeken op basis van jouw wensen. Dit vind ik heel erg aangenaam aan het werken via Bruuk.