‘Er zijn heel veel mogelijkheden voor werkzoekenden bij Bruuk’'

Mirte, werkzaam bij bakker Klink & The Mall of the Netherlands
Werk zoeken via uitzendbureau Bruuk

Mirte werkt sinds juni via Bruuk. Het begon met een sollicitatie voor de Westfield Mall of the Netherlands, maar inmiddels werkt ze ook bij Bakker Klink.

Ik ben met Bruuk in aanraking gekomen via Instagram. Daar zag ik een vacature voorbij komen voor de Westfield Mall of the Netherlands en daar heb ik toen op gesolliciteerd. Helaas gooide Corona roet in het eten en duurde het nog even voordat ik daar aan de slag kon. Toen werd ik door Keesjan gebeld met de vraag of ik wellicht aan de slag wilde als inpakhulp bij Bakker Klink. Dit kwam mij goed uit aangezien ik op vrijdag altijd vrij ben van school.

Ik ben in juni gestart bij Bakker Klink en help hier met inpakken. Dit doe ik elke vrijdag van 10 tot 16 uur. Wat ik inpak is altijd weer een verassing, de ene keer is het chocolade, de andere keer zijn het eierkoeken. Lekker afwisselend dus! De sfeer in de bakkerij is erg gezellig en daardoor vliegt de werkdag altijd zo voorbij.

Hoe Mirte het werken via Bruuk ervaart?

Ik ervaar het werken via Bruuk als prettig. Doordat Bruuk altijd op zoek is naar nieuwe medewerkers voor verschillende bedrijven, zijn er heel veel mogelijkheden waar je als werkzoekende aan de slag kunt! Er is bij Bruuk voor ieder wat wils, dus als je op zoek bent naar een baan zou ik Bruuk zeker aanraden. Bovendien krijg ik elke maand netjes op tijd uitbetaald en is het contact met Bruuk erg fijn.