‘Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik het werken via Bruuk geweldig vind.’

Mark, werkzaam als hovenier via Bruuk
Blog - werk gevonden via Bruuk - tuinman
Mark werkt sinds twee jaar via Bruuk. Eerst bij een banketbakkerij en sinds kort als hovenier bij Nederhof Hoveniers.

Ik ben ruim twee jaar geleden begonnen met werken via Bruuk. Ik ben toen gestart in een banketbakkerij en sinds een maand heb ik de switch gemaakt naar hovenierswerk. Hier houd ik mij vooral bezig met het onderhoud van tuinen.

Mijn dag begint elke ochtend om 07.00 uur op kantoor. Hier nemen we de planning van de dag door zodat iedereen weet waar hij naartoe moet. Daarna vertrekken we naar de eerste klant en beginnen we aan het onderhoud van de tuin. Rond 15.30 uur zit de werkdag er alweer op en keren we met zijn allen weer terug naar kantoor.

Snel en oprecht betrokken

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik het werken via Bruuk geweldig vind. Zelfs tijdens de coronacrisis heeft Bruuk mij enorm snel aan een baan geholpen. Ik raakte mijn vorige baan in de banketbakkerij kwijt en binnen een paar weken had Bruuk een nieuwe baan voor mij gevonden. Het contact met de collega’s van Bruuk is altijd enorm persoonlijk, ze zijn oprecht betrokken. Een mooi pluspunt is dat ik ook altijd netjes op tijd betaald krijg. '

Of hij Bruuk zou aanraden als werkgever?

Daar twijfelde Mark geen seconde over. ‘Ik zou Bruuk zeker aanraden aan anderen die snel aan het werk willen. Als je snel aan het werk wilt, moet je naar Bruuk. Dat is gewoon heel simpel.’