' ‘Ik hoef alleen maar uren te checken, loop geen risico’s en word helemaal ontzorgd.’

Paul, eigenaar Van Binsbergen Groente- en Fruitspecialisten

Toen Paul jong was, begon hij bij de groenteboer op de markt. 26 jaar geleden startte hij een winkel op het Haagse Weteringplein en dit groeide uit tot vier winkels. Uiteindelijk gingen ze veel leveren aan de horeca en dit is nu de core business van Van Binsbergen Groenten & Fruit.

We zagen dat de omzet in de winkel daalde. De omzet van de horecatak groeide juist. Toen hebben we besloten de winkel te sluiten en een pand te kopen in Scheveningen. Wat ons uniek maakt is dat wij tot het uiterste gaan voor onze klanten. Bij grote bedrijven wordt vaak gezegd: “je bent morgen weer aan de beurt”. Wij proberen gelijk mee te denken en problemen op te lossen voor onze klanten. Terwijl we onze prijzen ook schappelijk houden. Hierdoor zien we momenteel een enorme groei.

Geen omkijken

Ik hoorde over Bruuk via een mede-ondernemer uit Scheveningen. Ik heb aanvraag gedaan bij twee uitzendbureaus en het team van Bruuk reageerde direct. Dat gaf me een goed gevoel. Wat voor mij heel fijn is, is dat ik alleen de rekening hoef te betalen. Ik heb er dus verder geen omkijken meer naar. Ik hoef alleen maar uren te checken, loop geen risico’s en word helemaal ontzorgd.

Tevreden over Bruuk

Ik zou Bruuk zeker aanraden bij andere bedrijven. Als het maar niet ten kosten gaat van onze zoekopdrachten. Haha, grapje natuurlijk! Ik werk fijn met Bruuk samen en heb het volste vertrouwen in mijn medewerkers, ook de uitzendkrachten die voor Van Binsbergen werken.