‘Ieder moet doen waar hij echt goed in is. Wij zijn dat in banketbakken. Bruuk is dat in personeelszaken.’

Armand, eigenaar bij Banketbakkerij Plasman

Armand Vermeulen is de trotse eigenaar van Banketbakkerij Plasman. In de banketbakkerij met chocolaterie biedt hij hoge kwaliteit banket en chocoladeproducten aan.

'Banketbakkerij Plasman bestaat al sinds 1909 en is gevestigd op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. In 2001 hebben Roderick van Batenburg en ikzelf de banketbakkerij overgenomen'. De banketbakkerij is direct achter de winkel gevestigd, waardoor alle producten direct uit de bakkerij de winkel in gaan. Verser kan niet! Naast Armand, zijn er altijd bakkers en winkeldames aanwezig die de klanten kunnen helpen met de meest uiteenlopende vragen. 'Onze kracht ligt in hoogwaardige producten en een goede service. Bovendien blijven wij onze producten altijd ontwikkelen en staan wij dus geen minuut stil.'

Tijd overhouden

Wij hebben er op een gegeven moment voor gekozen onze personeelszaken uit te besteden zodat wij meer tijd overhouden om te doen waar we goed in zijn. Door deze zaken uit te besteden wordt ons veel tijd en zorg uit handen genomen. Ik zeg altijd maar zo: ieder moet doen waar hij/zij echt goed in is. Wij zijn dat in banketbakken, Bruuk is dat in personeelszaken.'

Bruuk

Bruuk onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht. Je bent bij Bruuk geen nummer en ze denken echt met je mee. Omdat Bruuk de regio door-en-door kent, weten ze precies waar ze over praten. Als je je personeelszaken uit handen geeft, heb je een betrouwbare en meedenkende partner nodig die bekend is in de regio. Bruuk is dit voor ons en neemt onze zorgen, wat betreft personeelszaken, uit handen.'