‘De samenwerking met Bruuk levert ons vooral veel rust op’

Dave, eigenaar bij Raymond Westen Schoonmaakdiensten Glas en Gevelreiniging

Samen met zijn vrouw Wendy stapte Dave de Bie 15 jaar geleden in het bedrijf van zijn
schoonvader. De focus van Raymond Westen Schoonmaakdiensten ligt op kwaliteit en snelle
service en precies dat waardeert hij ook zo in zijn samenwerking met Bruuk.

Klanten kunnen bij Dave terecht voor een brede facilitaire dienstverlening met o.a. gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en zonnepanelenreiniging. 

Onze klanten kiezen bij ons niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een professionele en milieuverantwoorde partner. Onze kracht ligt in de directe communicatie naar klanten toe, onze snelle service en het nakomen van onze afspraken. Samen met de kwaliteit van onze diensten, vormt dit al jarenlang de kern van het succes van ons bedrijf.

Rust

De samenwerking met Bruuk levert ons vooral veel rust op. Door onze personeelszaken uit handen te geven, kunnen wij ons focussen op onze werkzaamheden en het bedrijf. De personeelszaken regelt Bruuk.

Bruuk

Bruuk blinkt uit in het persoonlijke contact met haar klanten. De persoonlijke aandacht die ik bij Bruuk krijg is bijzonder en ze zijn oprecht betrokken bij mij en mijn bedrijf. Dit zorgt ervoor dat ik Bruuk graag aanraadt aan andere bedrijven. Het is gewoon een top bedrijf en van beide kanten is de gunfactor erg hoog. Bruuk staat zowel voor ons als voor ons personeel direct klaar. Mede hierdoor waardeer ik het bedrijf zo.'