‘Een tip voor jullie? Wij vragen juist altijd tips bij jullie!’

Charly, eigenaar Verhuisbedrijf Charly's

Charly zijn vader startte in 1988 een bedrijfje voor kleine verhuizingen. Toen Charly ‘groot genoeg’ was, nam hij het bedrijf over van zijn vader. Hij heeft het verhuisbedrijf – samen met het team – in de afgelopen jaren ontzettend laten groeien. Als onze buren kwamen ze voor advies in personeelszaken en payrolling al snel bij Bruuk terecht.

"Wij hebben er inmiddels een ‘echt’ bedrijf van gemaakt”, aldus Charly. “We verlenen extra services aan onze klanten, waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de verhuiswereld. Denk hierbij aan het volledig inpakken en uitpakken van verhuisdozen, het (de)monteren van meubilair of het afvoeren van oud meubilair of witgoed."

Know-how bij Bruuk

Ons kantoor bevindt zich naast Bruuk. Toen wij dus zochten naar een partner op het gebied van payrolling, kwamen we al snel bij Bruuk terecht! Naast het snelle schakelen omdat we dicht bij elkaar zitten, heeft Bruuk veel know-how op het gebied van personeel. Wij hebben veel kennis van verhuizen, Bruuk heeft veel kennis van personeelszaken!

Een tip voor Bruuk?

Een tip voor jullie? Wij vragen juist altijd tips bij jullie! En jullie zijn altijd bereid om te helpen bij uitdagende vraagstukken, dat zorgt voor een prettige samenwerking én blije medewerkers.