‘Wij vonden het erg prettig dat het gelijk klikte met Bruuk, dit vinden wij belangrijk.’

Claudio, eigenaar Bolman Cleaning Services.

Bolman Cleaning Services, een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar geleden door vader John Bolman werd opgericht. Vanaf 2006 versterkt zoon Claudio het team en sinds 2018 heeft Claudio de leiding binnen het familiebedrijf. Daar wilden we meer over weten!

Service en kwaliteit zijn twee van onze kernwaarden. Onze klanten zijn onder andere daardoor gemiddeld tien en soms wel veertig jaar klant bij ons! Dit komt voornamelijk doordat service en kwaliteit onze twee kernwaarden zijn. Wij groeien momenteel heel hard. Dit is fijn, maar hierdoor komen wij soms ook helaas handjes te kort…

Een partij om ons te helpen

Om ons werk een beetje te verlichten, zijn we op zoek gegaan naar een uitzendbureau dat ons verder kon helpen. Via Business Netwerk Haaglanden en Hoornwijck Groep kwamen we in contact met Bruuk. We spraken met Keesjan en het klikte direct. Het gesprek dat volgde verliep ook heel goed en we werden enthousiast van het idee van een mogelijke samenwerking. We besloten dan ook deze samenwerking direct aan te gaan.

Ontzorgen en een fijne samenwerking

Wij vonden het erg prettig dat het gelijk klikte met Bruuk, dit vinden wij belangrijk. De hulp van Bruuk scheelt ons heel veel zorgen en hiernaast werken wij heel fijn samen met Bruuk. De medewerkers die Team Bruuk voor ons werft zijn snel, betrouwbaar en werken hard mee in ons project. Ik zou Bruuk zeker aanraden bij onze collega ondernemers!