Sjaan werkt voor jou

'Ik durf best te zeggen dat er zonder mij een grote kans is dat veel spaak loopt op kantoor 😉.'
Even voorstellen bij uitzendbureau Bruuk 2

Als ik mezelf even heel kort zou moeten voorstellen, zou ik zeggen dat ik gelukkig ben getrouwd met mijn man Peter, twee kinderen heb en sinds kort zelfs oma ben!

Ik wandel graag maar ben ook vaak te vinden op de fiets of in de sportschool voor een lesje bootcamp. Bovendien ga ik heel graag op vakantie en sta ik te popelen om weer het vliegtuig in te stappen voor een stedentripje.

Na 28 jaar bij de bank te hebben gewerkt, heb ik een overstap naar de ANWB gemaakt. Hier kwam mijn oud collega Keesjan weer op mijn pad. Na een zeer enthousiast verhaal van zijn kant heb ik de overstap gemaakt om voor Bruuk te komen werken.

Ondanks het feit dat ik nog geen ervaring in deze branche had, leerde ik snel en behandel ik nu de meest uiteenlopende vragen! Van salarissen en CAO’s tot ziektemeldingen en loonbeslagen, ik help je ermee. Ik durf best te zeggen dat er zonder mij een grote kans is dat veel spaak loopt op kantoor 😉.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Bruuk en vind het heerlijk om te werken in zo’n jong team! Ik ben inmiddels niet meer de jongste, dus dat houdt mij ook nog een beetje jong.

Ik werk graag voor jou en ik hoop dat Bruuk ook voor jou werkt!