Renee werkt voor jou

'Ik ben Renee en werk al vanaf dag één bij Bruuk. '
Renee van uitzendbureau Bruuk

Dit omdat mijn vriend, Keesjan, de eigenaar is!

Keesjan is een ondernemer in hart en nieren. Vanaf het moment dat hij erover begon zijn eigen zaak te starten, heb ik hem aangemoedigd. Ik wist dat hij dit kon en dat Bruuk ongetwijfeld een succes zou worden! Het is hard werken, maar Keesjan doet dit met alle liefde. Ik ben daarom mega trots op hem.

Ik werk een aantal dagen in de week bij Bruuk en in de overige tijd ben ik dans docente. Dit doe ik met veel plezier. Waar Keesjan een grote passie heeft voor zijn bedrijf Bruuk, heb ik dat voor dansen.

Mijn werkzaamheden bij Bruuk zijn erg uiteenlopend. Naast het opnemen van de telefoon, help ik waar het nodig is. Zonder mij zouden er een hoop klusjes blijven liggen. Ik ben trots op waar Bruuk nu staat en ben daarom ook enorm trots om hier te mogen werken. Er hangt altijd een gezellige sfeer op kantoor en ik ga met plezier een nieuwe werkdag bij Bruuk tegemoet.

Ik werk graag voor jou en ik hoop dat Bruuk ook voor jou werkt!'