‘Payroll geeft mij de mogelijkheid om vrijdagmiddag mijn computer uit te zetten en nergens meer aan te denken.’

Oscar Zwanenburg, CitySteward Nederland.

Citysteward Nederland is in 2018 opgericht door Oscar Zwanenburg. CityStewards zijn hospitality professionals die hulp bieden aan burgers en opdrachtgevers, zoals gemeenten en winkeliers. Bruuk helpt Oscar met de personeelsadministratie van zijn CityStewards.  

Wij als CitySteward Nederland bieden trainingen en werkgelegenheid aan mensen met een beperkte toegang tot de arbeidsmarkt. Ons programma heeft er in diverse gemeenten voor gezorgd dat er een afname is van criminaliteit in de winkelgebieden. Wat ons echt uniek maakt, is dat we juist de groep mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om via trainingen weer terug te re-integreren in de maatschappij.

Persoonlijk contact en snelle communicatie

Ik heb Bruuk kort geleden leren kennen via een zakelijke relatie. Ik zocht naar een payrollbedrijf en ik hecht veel waarde aan gevoel. Toen ik Bruuk bezocht zag ik een jonge ondernemer met vrolijke collega's. Ik hoorde hun verhaal over hoe Bruuk is opgezet en de openheid hierin sprak mij aan. Het persoonlijke contact en snelle communicatie bevielen mij enorm. Ik heb ervaring met verschillende payrollbedrijven, maar Bruuk past het beste bij mij. Ik werk nog niet heel lang samen met Bruuk maar in een korte tijd hebben ze mijn verwachtingen waar kunnen maken.

De ideale oplossing voor mij

Payroll, zo zie ik het, geeft mij de mogelijkheid om vrijdagmiddag mijn computer uit te zetten en nergens meer aan te denken. Het gemak en vooral de naleving van regel- en wetgeving zijn voor mij heel belangrijk. Dit wordt allemaal netjes voor je geregeld, iets wat ik niet in mijn eentje kan. Payroll is, denk ik, de ideale oplossing!