Door Benthe Deyl, 21 juni 2023

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag bij Bruuk op kantoor !

Momenteel hebben we verschillende leuke vacatures open staan binnen Team Bruuk. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf? Ben jij dé toevoeging aan ons gezellige, enthousiaste en veelzijdige team en pak je graag uitdagingen aan? Wij zijn Bruuk, een Haags HR-bureau met grote ambities en een flinke dosis lef. Ben jij die persoon die proactief handelt en energie krijgt van een tevreden klant? 

Ga dan de uitdaging aan bij Bruuk! Bekijk de vacatures door erop te klikken en we zien je sollicitatie hopelijk snel verschijnen..

HR Medewerker bij Bruuk

Ben jij sociaal, zelfstandig en zie je overal kansen? Ga aan de slag als HR Medewerker en krijg een belangrijke veelzijdige rol waarin je je bezighoudt met commercieel relatiebeheer, het werven en selecteren van nieuwe medewerkers en het uitbreiden van ons klantportfolio. Klinkt dit als een baan voor jou? Solliciteer nu!

Recruiter bij Bruuk

Kun jij proactief en gestructureerd werken en doe je er alles aan om de perfecte match te maken? Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en plaatsen van de juiste medewerkers bij de klant. We hebben altijd veel openstaande vacatures, dus je zult voornamelijk reactief werven en daarbij veel samenwerken met de intercedent en accountmanager. Wil je meer weten over deze baan? Lees dan de volledige vacature!

Sales Medewerker bij Bruuk

Wil jij je commerciële talenten verder ontwikkelen en de uitdaging aangaan om potentiële klanten voor payroll, uitzenden of onze HR-dienstverlening te benaderen? Bij een deal kan jij zeggen dat je goed voorwerk hebt geleverd als Sales Medewerker! Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bekijk de volledige vacature!

Intercedent bij Bruuk

Heb jij een groot inlevingsvermogen en ben je communicatief sterk? Als Intercedent krijg je een heel divers takenpakket en wordt jij hét aanspreekpunt voor zowel de klant als de uitzendkrachten. Je gaat zelfstandig en gestructureerd werken. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer nu!

Bij Bruuk doen we ons best om mensen te helpen met het vinden van hun droombaan. Hierbij gaan we samen op zoek naar de perfecte match en luisteren we naar hun wensen en behoeften. We zijn een team en bieden hierbij ook professionele begeleiding om onze medewerkers persoonlijk te helpen groeien. We denken met ze mee en horen graag hun verhaal. Team Bruuk bestaat uit allerlei verschillende medewerkers die er iedere dag samen hun best voor doen om goede medewerkers op verschillende functies te plaatsen, tevreden payroll-klanten te behouden en juist te informeren over belangrijke dingen in de HR wereld. We groeien heel hard en dit betekent dat ook ons team uitbreiding nodig heeft. We zijn op zoek naar nieuwe toppers die het leuk vinden om met ons mee te groeien.


Ben jij op zoek naar een ander soort functie? We hebben veel verschillende vacatures in verschillende branches. Bekijk al onze vacatures hier.