Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als HR medewerker bij Bruuk !

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf? Ben jij dé toevoeging aan ons gezellige, enthousiaste en veelzijdige team en pak je graag uitdagingen aan? Wij zijn Bruuk, een Haags HR-bureau met grote ambities en een flinke dosis lef. Ben jij die persoon die proactief handelt en energie krijgt van een tevreden klant? 

Ga dan de uitdaging aan bij Bruuk! Bekijk de vacature door erop te klikken en we zien je sollicitatie hopelijk snel verschijnen..

HR Medewerker bij Bruuk

Ben jij sociaal, zelfstandig en zie je overal kansen? Ga aan de slag als HR Medewerker en krijg een belangrijke veelzijdige rol waarin je je bezighoudt met contracten, urenregistratie, vraagstukken, salarisadministratie en het optimaliseren van onze backoffice processen. Klinkt dit als een baan voor jou? Solliciteer nu!

Bij Bruuk doen we ons best om mensen te helpen met het vinden van hun droombaan. Hierbij gaan we samen op zoek naar de perfecte match en luisteren we naar hun wensen en behoeften. We zijn een team en bieden hierbij ook professionele begeleiding om onze medewerkers persoonlijk te helpen groeien. We denken met ze mee en horen graag hun verhaal. Team Bruuk bestaat uit allerlei verschillende medewerkers die er iedere dag samen hun best voor doen om goede medewerkers op verschillende functies te plaatsen, tevreden payroll-klanten te behouden en juist te informeren over belangrijke dingen in de HR wereld. We groeien heel hard en dit betekent dat ook ons team uitbreiding nodig heeft. We zijn op zoek naar nieuwe toppers die het leuk vinden om met ons mee te groeien.


Ben jij op zoek naar een ander soort functie? We hebben veel verschillende vacatures in verschillende branches. Bekijk al onze vacatures hier.