Keesjan de Bruijn werkt voor jou

'Waar de naam Bruuk vandaan komt? Heel simpel eigenlijk. Gooi de letters van mijn voor- en achternaam door elkaar en daar heb je hem.'
Keesjan eigenaar uitzendbureau Bruuk
Dat de naam van dit bedrijf bestaat uit letters van m’n eigen naam, daar schuilen meteen twee van onze belangrijkste kernwaarden in. Persoonlijk en betrokken.

Ik ben dit bedrijf vanaf nul gestart en steek er elke dag weer 200% van mijn energie in. Samen met het mooie team waar Bruuk nu uit bestaat. Wil je contact met ons? Dan krijg je geen keuzemenu, maar meteen mij of m’n collega’s aan de telefoon. Dat vind ik ontzettend belangrijk, hoe druk we het ook hebben en hoe hard we ook groeien.

Bij ons staan de ondernemer en medewerker centraal. We willen écht meedenken en ontzorgen. We leggen de loper voor iedereen uit en geven je een warm welkom. Of je nu ondernemer of werknemer bent, bij ons zijn de lijnen kort en heb je één aanspreekpunt die altijd voor je klaarstaat. Ik vergelijk het weleens gekscherend met een butler. We proberen altijd te blijven verrassen door jouw behoeften te achterhalen, nog voordat je deze zelf doorhebt.

In de tijd waar we nu in leven is snelheid, flexibiliteit, aandacht en proactief meedenken een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Niet alleen vanuit commercieel belang, maar ook gewoon omdat we ons werk heel leuk vinden en onze klanten blij willen maken. De meegekregen normen en waarden vanuit huis, laten gelden in je dagelijkse werkzaamheden. Eigenlijk heel simpel!

Ik merk dat er binnen onze sector steeds meer behoefte is aan een samenwerkingspartner, die regionaal actief is. Waarmee ondernemers kunnen sparren over bedrijfstechnische keuzes als het gaat om personeel, maar ook gewoon bij kunnen praten over dagelijkse gebeurtenissen, zowel zakelijk als privé.

Ik ben trots. Op waar we nu staan en op de visie voor de toekomst. We werken graag voor jou en we hopen dat Bruuk ook voor jou werkt!”