Jaimy werkt voor jou

'Hi! Ik ben Jaimy en sinds een aantal maanden werk ik als communicatieadviseur bij Bruuk. '
Jaimy van uitzendbureau Bruuk

Naast mijn freelance werkzaamheden voor hele diverse klanten werk ik ook als Communication Officer voor X TU Delft. Een super leuke combi!

Hoe ik bij Bruuk terecht ben gekomen? Heel grappig, want ik heb Keesjan leren kennen omdat ik de aanstaande bruiloft van hem en Renee plan. We kwamen in gesprek over wat ik nog meer voor werk doe. Keesjan was toen net bezig met de nieuwe branding en zocht een marketing-/communicatieadviseur. Eén plus één was twee!

Samen met het team zorg ik ervoor dat het merk Bruuk staat als een huis. Dat gaat van vacatureteksten tot social content en van de inrichting van kantoor tot (hopelijk snel weer!) events voor klanten en medewerkers. Het is heel tof om te zien wat die slag in professionalisering doet voor een bedrijf, daar ben ik best een beetje trots op!

En wat je ziet op de nieuwe website – die explosie aan energie en kleuren – dat zie je ook in het team. Iedereen gaat er met 150% voor, het is echt een team waar je graag onderdeel van wilt zijn!

Ik werk graag voor jou en ik hoop dat Bruuk ook voor jou werkt!'