‘Ik wil niet uit één vijver vissen en daarom heb ik onze eigen vijver nu uitgebreid met de vijver van Bruuk.’

Angelique Vijent, objectleidster bij Asito
Ontwerp zonder titel-3

Schoonmaakbedrijf Asito bestaat al 71 jaar.  Angelique Vijent is  15 jaar werkzaam als objectleidster en inmiddels doet ze dit alweer 4 jaar voor Asito. Bruuk helpt Angelique met het vinden van nieuwe medewerkers en dit neemt een enorme druk bij haar weg. 

Als objectleidster is het een uitdaging om steeds opnieuw de juiste medewerkers te vinden. Ik heb veel verschillende werkzaamheden en kan daardoor niet altijd de focus leggen op het werven en selecteren van medewerkers. Terwijl het wel belangrijk is om continu de juiste medewerkers te kunnen plaatsen op onze diverse schoonmaakklussen.

Dezelfde vijver

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is de uitdaging voor het vinden van de juiste medewerkers groter dan ooit. We proberen onze poule van medewerkers uit te breiden, maar dit lukt niet altijd. Ik wil niet uit één vijver vissen en daarom heb ik onze eigen vijver nu uitgebreid met de vijver van Bruuk🙂. Het aanbod van medewerkers bij Bruuk zorgt voor een fijne en benodigde afwisseling.

Lieve en goed werkende uitzendkrachten

Natuurlijk passen niet alle medewerkers perfect bij iedere schoonmaakklus, soms blijkt de match tóch niet helemaal te kloppen. Maar dat is niet erg, want het team van Bruuk doet altijd haar best om lieve en goed werkende uitzendkrachten aan Asito te matchen en dit gaat ook 9 van de 10 keer goed!

Aan te raden

Wij zijn bij Bruuk terechtgekomen via Google en zijn blij dat dit zo is gegaan. Bruuk is professioneel, betrokken en informeel en dit zijn drie waarden die ik erg belangrijk vind. Hiernaast leveren zij de juiste mensen en koppelen ze de medewerkers aan de passende vacatures. Dit neemt bij ons een zorg weg. Ik zou vooral tegen Bruuk willen zeggen; ga zo door!