‘Ik ben blij dat ik zo’n gezellige en leuke baan heb in een leuke omgeving.’

Ivo, werkzaam bij het Eettheater van the Mall of the Netherlands.
2

Ivo werkt inmiddels alweer bijna twee jaar bij Bruuk. Hij werkt als schoonmaker in het Eettheater van the Mall of the Netherlands. Daar heeft hij inmiddels zijn eigen uitgebreide routine aan werkzaamheden.

Ik ben 39 jaar oud en ik kom uit Bulgarije. In 2002 kwam ik naar Nederland voor een muziekopleiding. Sinds oktober 2021 heb ik een functie als schoonmaker in het Eettheater. Hiernaast werk ik als muziekleraar in Schiedam. Hier geef ik piano en drumles.

Een dag in de Mall

Als schoonmaak medewerker ben ik niet alleen bezig met het schoonmaken, maar ook met de gasten van het Eettheater. Ik heb een routine waarbij ik altijd begin met de spoelmachine, schone bladen aan de restaurants uitdelen en het reinigen van de sanitaire voorzieningen. Als dit allemaal schoon is, ga ik gedurende de dag aan de slag met verschillende werkzaamheden, zoals het ophalen van de vieze bladen, de schone bladen uitdelen aan de restaurants, sorteren van plastic flesjes en het schoonmaken van de tafels en stoelen. Naast deze schoonmaakwerkzaamheden staan we de klanten te woord om hen de weg te wijzen naar de toiletten, winkels en restaurants.

PLus- en minpunten

Het leukste aan mijn werk vind ik de sfeer in de Mall. Ik werk met gezellige collega’s en de medewerkers van de restaurants zijn ook allemaal vriendelijk en enthousiast. Als ik iets nodig heb, bel ik de manager, dan wordt het direct voor mij geregeld. Ik vind dit een fijne manier van werken. Wat ik minder leuk vind zijn de klanten en gasten die ons werk moeilijk maken, door overal een troep van te maken wanneer dat niet nodig is. Maar ja dat hoort nou eenmaal bij ons werk en wij zorgen er vervolgens weer voor dat alles weer netjes is!

Werkplezier

Het schoonmaakwerk is voor mij een extraatje omdat mijn inkomen als muziekleraar niet hoog genoeg is. Ik ben blij dat ik zo’n gezellige en leuke baan ernaast kan doen in een leuke omgeving. Ik hoop dat ik de komende tijd in de Mall kan blijven werken omdat ik het erg naar mijn zin heb daar. Ik wil met plezier naar werk gaan en met plezier werken, in de Mall doen we dit samen!