‘Bruuk helpt je bij vragen altijd snel en doet ook echt alles om je een veilige werkplek te geven.’

Imane, werkzaam bij Maasstad Cleaning
Stories - IG & FB-2

Imane werkt nu ongeveer 4 maanden via Bruuk. Ze zag Bruuk voorbij komen op social media en ging hierna verder kijken op de website. Ze besloot om te solliciteren op een vacature en is erg blij dat ze deze keuze heeft gemaakt, ze heeft het nu heel erg naar haar zin op haar nieuwe werkplek en kan iedere dag weer trots op zichzelf zijn als ze klaar is met haar werk. 

Ik werk nog niet zo lang bij de Nieuwe Boompjes, waar ik terecht ben gekomen via Bruuk. Ik denk nu ongeveer 4 maanden. Ik hou me hier bezig met het schoonhouden van de kantoorruimtes, kantines en de toiletten.

Mijn werkdag

Een werkdag verloopt voor mij altijd soepel en is klaar op het moment dat alles netjes en strak is op het kantoor. Ik doe hier iedere dag weer mijn best voor en probeer mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Een geslaagde dag

Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Als ik aan het einde van de werkdag om mij heen kijk, kan ik trots op mezelf zijn en dit voelt goed. Op het moment dat de klant dan vervolgens ook tevreden is over mijn werk is mijn werkdag helemaal compleet!

Werken via Bruuk

Het werken via Bruuk bevalt mij erg goed. Er werken hele aardige mensen bij Bruuk en ook heb ik een fijn contactpersoon. Bruuk helpt je bij vragen altijd snel en doet er alles aan om je een veilige werkplek te geven. Hierdoor voel ik mij tijdens het werken via Bruuk altijd op mijn gemak.