Een stage bij Bruuk, door de ogen van stagiaires

Ervaringen van onze stagiaires

Een stage bij Bruuk, wat houdt dat eigenlijk precies in? Wat kun je verwachten en hoe ziet een stagedag er ongeveer uit? De stagiaires van Bruuk delen graag meer over hun stageperiode bij Bruuk. Ben jij nieuwsgierig naar hun ervaringen? Lees snel verder!

Hoe ben je bij Bruuk terecht gekomen?

Benthe – “Ik kwam de stage marketing & communicatie bij Bruuk tegen toen ik druk op zoek was naar een afstudeerstage voor mijn opleiding Communicatie. Ik stuurde mijn CV en motivatie in en werd diezelfde middag nog gebeld. Ik had een leuk gesprek en kreeg de vraag of ik langs wilde komen. Natuurlijk wilde ik dat! Het gesprek verliep vlekkeloos en al snel hoorde ik dat ik mijn stageperiode hier mocht gaan invullen. Ik kon mijn afstudeeronderzoek goed combineren met twee dagen stage bij Bruuk, daar was het team heel flexibel in.”

Niloofar – “Voor mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management moest ik op zoek naar een afstudeerstage. Via Indeed kwam ik de vacature van Bruuk tegen en dit sprak mij meteen aan. Na een positief telefonisch gesprek mocht ik op kantoor langskomen voor mijn sollicitatiegesprek. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik mocht stage lopen bij Bruuk!”

Solliciteer nu op onze nieuwste stage vacature!

Hoe verliep je stage?

Benthe – “Vanaf moment één voelde het goed bij Bruuk. Het is een klein en gezellig team waarbij iedereen elkaar motiveert om het beste uit zichzelf en Bruuk te halen. Hiernaast ben je vrij om je eigen inbreng en ideeën te laten zien binnen het team en wordt dit alleen maar gewaardeerd.”

“Ik was nog niet bekend met de uitzend– en payrollbranche, hierdoor wist ik niet goed wat ik moest verwachten van de stage bij Bruuk. Gelukkig leerde ik al snel alle ins en outs van de branche. Tijdens m’n stage hield ik me bezig met social media, teksten schrijven, communicatiemiddelen… Eigenlijk alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Ik had veel te doen, de dagen vlogen voorbij!”

Niloofar – “Mijn stage duurde van september tot en met januari. Dit is best een korte periode, maar ik heb in deze periode veel ervaringen mogen opdoen die ik goed kan gebruiken in de toekomst. Ik hield mij tijdens mijn stage vooral bezig met marketing en hielp iedereen uit het team daarnaast met diverse projecten. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van vacatures en het creëren van content voor de socials. Hiernaast hield ik mij ook bezig met mijn afstudeeronderzoek.”

Zou je een stage bij Bruuk aanraden? En waarom wel/niet?

Benthe – “Ik zou een stage bij Bruuk zeker aanraden, het is een mooie kans om ervaring op te doen en je te ontwikkelen. Ook zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden vanuit je stage die je verder kunnen helpen in de toekomst.”

Niloofar – “Bij Bruuk krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je zowel zelfstandig als in groepsverband. Kortom, stagelopen bij Bruuk was een leerzame ervaring voor mij en zou ik aan iedereen aanraden!”