‘Bedankt Bruuk, bij jullie voel ik mij een gewaardeerd persoon en geen nummer.’

Kenneth, werkzaam bij Bolman Cleaning Services.
Kenneth

Kenneth kwam in contact met Bruuk door een oud collega. Sinds mei werkt hij via Bruuk en hij heeft het erg naar zijn zin en zit echt op zijn plek.

Ik kwam via een oud collega in contact met Bruuk, hij vertelde altijd enthousiaste en leuke verhalen over jullie. Ik was benieuwd naar wat jullie te bieden hadden en dacht laat ik Bruuk ook eens bellen, wie weet wat jullie voor mij kunnen betekenen. Ik ben blij dat ik dit belletje heb gedaan, omdat ik nu helemaal op mijn plek zit.

Op m'n gemak

Toen ik belde was het eerste wat ik hoorde; ‘wat leuk dat je belt’, hierdoor voelde ik mij gelijk op m’n gemak. Het was een fijn gesprek waarin Bruuk heel behulpzaam en geïnteresseerd was om echt iets leuks voor mij te vinden. Ik legde uit wat mijn wensen waren, wat ik leuk vind om te doen en wat mijn vakgebied is.

Regelmatig contact

Ook nu ik al werk heb, heb ik nog regelmatig contact met Bruuk. Tijdens dit contact hebben we het vooral over hoe ik me voel, hoe het met me gaat en of ik nog steeds tevreden ben met mijn functie. Ik ben blij dat Bruuk op mijn pad is gekomen en hoe het contact verloopt nu ik een leuke functie heb. Ik zou het werken via Bruuk aan iedereen aanraden!