‘Bruuk heeft een transparante houding, dat ligt mij wel.’

Greg Doesburg, RJBV Services

Greg Doesburg is sinds 2021 de eigenaar van RJBVservices. Dit is een bedrijf dat uitvragen voor beveiligers en verkeersregelaars behandelt en ook verschillende cursussen hiervoor aanbiedt. Greg is nu ongeveer 3 tot 5 maanden payrollpartner van Bruuk en dit bespaart hem veel tijd.

Wij als RJBVservices houden ons bezig met beveiligers en verkeersregelaars. In de beveiliging hebben we onlangs het Keurmerk Beveiliging behaald, hier zijn we erg trots op. Verkeersregelaars leiden we met name op, dit gaat goed en (bijna) iedereen slaagt hier direct voor. We zijn momenteel vooral bezig met groeien en uitbreiden en hopen dit in het nieuwe jaar nog meer te kunnen doen.

In contact gekomen met Bruuk

Ik ben bij Bruuk terecht gekomen via Keesjan. Wij kennen elkaar nog van vroeger en zijn op die manier zakelijk weer met elkaar in contact gekomen. Bruuk helpt mij met de administratieve verwerking van personeelszaken en dit bespaart mij veel tijd.

Payroll-constructie

Wij zenden zelf mensen uit voor verschillende beveiliging- en verkeersregelaars-uitvragen. Bruuk neemt voor deze medewerkers vervolgens de personeelsadministratie op zich en dit ontzorgt mij. Het bevalt mij goed om op deze manier geholpen te worden door Bruuk.

Bruuk is een aanrader

Wat ik voornamelijk fijn vind aan de samenwerking met Bruuk is de manier van communiceren. Ik heb veel contact met Keesjan, maar ook het contact met het team van Bruuk verloopt soepel. De verschillende medewerkers van Bruuk communiceren op een transparante manier en de lijnen zijn kort waardoor ik altijd goed en snel geholpen kan worden.