‘Bruuk heeft een persoonlijke aanpak en zoekt mensen voor je uit die ook echt bij het vakgebied passen’

Fred Steenwijk en Rilana Steenwijk-Vermolen, eigenaren Vermolen's snackkar

Fred Steenwijk en Rilana Steenwijk-Vermolen zijn de twee trotse eigenaren van Vermolen’s snackcar. Vermolen’s snackcar bestaat inmiddels al 40 jaar en iedere laatste twee maanden van het jaar staat ook de Vermolen’s Oliebollenkraam op de stoep.  

We hebben een groot, maar vooral uniek assortiment. Van heinde en verre komen onze klanten voor een uniek broodje speklap, de speciale pindasaus of natuurlijk een heerlijke oliebol aan het einde van het jaar. We zijn een ouderwetste Nederlandse snackbar zonder al teveel poespas en heerlijke producten, daar staan wij bekend om.

Geen zorgen

Bruuk ontzorgt ons en daardoor hoeven we ons nooit bezig te houden met salarisadministratie, loonstroken of betalingen. Het contact met Bruuk loopt soepel. Wanneer we bellen wordt er altijd opgenomen. Ook wanneer we Keesjan persoonlijk proberen te bereiken maakt hij altijd tijd voor ons, of belt hij snel terug. Als je als ondernemer geen zin hebt om je bezig te houden met zaken als ziekteverlof, vakantiedagen of het overmaken van salarissen, is Bruuk echt een fijne partij om mee te werken.

Je staat voorop

Bruuk is in verhouding met andere zaken nog een klein bedrijf, ze hebben aandacht voor je en jij staat voorop. Persoonlijke aanpak, dat is waar wij naar op zoek waren. Ook gaat Bruuk voor hun klanten en dus ook voor ons altijd op zoek naar mensen die echt in een bepaald vakgebied passen of hier ervaring in hebben. Ook heel fijn, want goed personeel is schaars tegenwoordig!