Benthe werkt voor jou

"Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik mijn creativiteit en energie erin kwijt kan. Ook doe ik veel verschillende dingen voor marketing & communicatie en ben ik heel vrij in wat ik wanneer mag doen.'

Ik ben Benthe, 20 jaar oud en marketing & communicatie medewerker bij Bruuk. Ik houd mij hier bezig met alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Van het schrijven van vacatures of nieuwsbrieven tot het bestellen van sleutelhangers en het bijhouden van de Bruuk socials. Ik ben momenteel mijn bachelor in Communicatie aan het afronden. Na de zomervakantie ga ik verder studeren.

Ik ben bij Bruuk terecht gekomen voor mijn afstudeerstage die ik hier van september tot en met januari heb gelopen. Ik was op zoek naar een klein en dynamisch bedrijf met een communicatievraagstuk. Ik kwam bij Bruuk terecht door een advertentie op Google voor een afstudeerstage en na een eerste gesprek klikte het gelijk goed. Er volgden nog een aantal gesprekken en samen bespraken we het communicatievraagstuk. Uiteindelijk heb ik onderzoek gedaan naar een communicatiestrategie om ondernemers te activeren om voor payroll te kiezen. Na mijn stageperiode hebben we ervoor gekozen om nog geen afscheid te nemen en ben ik ook echt aan het werk gegaan bij Bruuk.

Ik vind het werken bij Bruuk super leuk in ons gezellige team. Ons team bestaat uit allemaal verschillende types, wat het nooit saai maakt op kantoor. Binnen ons team denk ik dat ik voor een frisse, scherpe blik kan zorgen en af en toe de rust kan bewaren. Verder hoop ik voornamelijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt binnen het team en dat ik hieraan bij kan dragen. Ik ben van mening dat dit namelijk goed is voor de werksfeer en dat iedereen hierdoor zijn/haar taken beter uit kan voeren.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik mijn creativiteit en energie erin kwijt kan. Ook doe ik veel verschillende dingen voor marketing & communicatie en ben ik heel vrij in wat ik wanneer mag doen. Natuurlijk zijn er ook veel dingen die standaard moeten gebeuren maar ik vind deze afwisseling erg fijn. Ik ben benieuwd wat de toekomst van Bruuk mij te bieden heeft!