Bemnet werkt voor jou

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij Bruuk zeker gevonden. Ik heb veel moeten leren over de branche waarin Bruuk zich bevindt, maar inmiddels voel ik mij hierin als een vis in het water.''

Ik ben Bemnet, 36 jaar en vanaf groep twee al beste vrienden met Keesjan. Sinds afgelopen februari ben ik de compagnon van Keesjan en office manager binnen Team Bruuk. 

Eind vorig jaar sprak ik er met Keesjan over dat hij op zoek was naar een zakelijk partner. Tegelijkertijd was ik - toen nog wonend in Canada - op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onze wegen sloten perfect op elkaar aan en na diverse gesprekken hebben wij dan ook besloten dat ik Team Bruuk zou komen versterken.

Ik durf van mezelf te zeggen dat ik een positieve en optimistische houding heb. Dit probeer ik ook op de werkvloer van Bruuk door te voeren en vast te houden. Mijn doel is om hierbij een werksfeer te creëren waarin alle collega’s zich prettig voelen, omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen beter hun werk doen op het moment dat ze zich goed voelen op de werkvloer. Binnen Team Bruuk houd ik mij momenteel veel bezig met het analyseren en verbeteren van de huidige werkprocessen. Op deze manier probeer ik ervoor te zorgen dat we nog sneller en nauwkeuriger kunnen werken in de toekomst. Ook houd ik mij veel bezig met onze backoffice en alle wet- en regelgeving rondom de uitzend- en payrollbranche.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij Bruuk zeker gevonden. Ik heb veel moeten leren over de branche waarin Bruuk zich bevindt, maar inmiddels voel ik mij hierin als een vis in het water. Bruuk is een jonge onderneming met heel veel potentie en ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van de verdere ontwikkelingen!