‘Als ik bel word ik altijd goed en snel geholpen, dat waardeer ik.’

Ricardo, werkzaam bij Vermolen's Snackcar.
Ricardo

Ricardo zag een vacature van Bruuk voorbij komen via een advertentie op internet en werkt sindsdien al 3 jaar en 3 maanden bij Vermolen’s Snackcar. Hij heeft het hier erg naar z’n zin en is blij dat hij op de advertentie van Bruuk geklikt heeft!

Ik werk via Bruuk bij Vermolen’s Snackcar, hier hou ik me bezig met verschillende dingen maar vooral patat bakken en schoonmaken. Ik ben bij Vermolen’s terecht gekomen door een advertentie die ik tegenkwam op internet. Ik besloot om te solliciteren en ben achteraf erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt omdat ik het fijn vind om te werken via Bruuk.

Altijd bereikbaar

Bruuk is altijd bereikbaar, als je een paar keer belt dan wordt er altijd gelijk opgenomen. Vaak sta je even in de wacht of moet je per se iemand hebben die er dan weer niet is, maar bij Bruuk is dat niet. Als ik bel word ik altijd goed en snel geholpen, dat waardeer ik.

Uitbetaling

De salaris uitbetaling bij Bruuk verloopt altijd vlekkeloos. Ik heb in drie jaar tijd één keer gehad dat er iets niet helemaal goed ging, maar ook dit is toen snel opgelost zonder al te veel problemen. Bruuk zorgt ervoor dat de medewerkers tevreden blijven, dit voelt goed.