Zoe werkt voor jou

'Het fijne van Bruuk vind ik dat iedereen er mag zijn en iedereen een eerlijke kans krijgt.'
Bruuk Zoe

Ik ben Zoe en ben 21 jaar oud. Ik heb in 2019 mijn mbo-4 opleiding Travel en Hospitality afgerond. Door COVID-19 kon ik in deze branche op dat moment niet werken. Ik ben toen in contact gekomen met Bruuk en via hen bij onze plaatselijke bakker gaan werken.  Zo heb ik dus eerst ervaren hoe het is om als uitzendmedewerker voor Bruuk te werken.

Toen ik vernam dat Bruuk een nieuwe recruiter zocht, was ik meteen enthousiast en ben ik met Keesjan in gesprek gegaan. En nu ben ik sinds 1 februari de nieuwste (en jongste) medewerker van team Bruuk op kantoor!

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alle sollicitanten een deel worden van het Bruuk team! Ik ben veel ik contact met medewerkers en probeer voor hen de perfecte baan te vinden. Het fijne van Bruuk vind ik dat iedereen er mag zijn en iedereen een eerlijke kans krijgt. Mijn doel is dan ook dat iedereen die bij Bruuk werkt dit elke dag zo ervaart!