Sherida werkt voor jou

“Het leuke aan Bruuk vind ik dat we geen grote organisatie zijn waarbij je een nummertje bent. Hierdoor mag jij je eigen persoon zijn en hebben we de tijd en aandacht voor onze mensen.”

Ik ben Sherida en onlangs ben ik gestart als HR manager bij Bruuk. Ik woon in Rotterdam en rijd elke dag met veel plezier in mijn Bruuk autootje naar ons kantoor in Den Haag. Als een echte Rotterdammert heb ik zeker de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit 😊 Hoe zich dat uit? Dat vertel ik je graag!

Ik ben bij Bruuk terecht gekomen via LinkedIn. Terwijl ik de vacature voor HR Manager las, dacht ik alleen maar: dit ben ik, Bruuk heeft mij nodig! Diezelfde avond heb ik Keesjan gebeld en hebben we een lang gesprek gehad. Tijdens ons gesprek klikte het meteen en de missie en visie van Keesjan spraken mij ontzettend aan. Ik kon dan ook niet anders dan team Bruuk komen versterken. Sinds augustus 2021 ben ik trots onderdeel van dit gave bedrijf!

Wat ik toevoeg aan team Bruuk? Dat is denk ik mijn ervaring in de branche. Sinds ik bij Bruuk werk hebben we best wat nieuwe opdrachten kunnen aannemen waardoor we verder groeien. Daarnaast wil ik mijn werk altijd beter, slimmer en sneller kunnen uitvoeren. Zonder teveel gedoe, ik doe wat ik zeg en ben open en eerlijk. En natuurlijk kan iedereen altijd bij me aankloppen voor een kopje koffie en een luisterend oor.

Het leuke aan Bruuk vind ik dat het nog zo’n jonge organisatie is. Hierdoor kun je echt impact maken met wat je doet en het verschil zijn voor de medewerker of ondernemer.

We zijn geen grote organisatie waarbij je een nummertje bent. Hier kan je jezelf zijn en hebben we de tijd en aandacht voor onze mensen. Daarnaast zijn alle collega’s hier op kantoor ontzettend gemotiveerd om Bruuk tot een succes te maken. Die positieve energie en de gezelligheid onderling vind ik enorm belangrijk en maken mijn werk bij Bruuk nog een stukje leuker!